Către biserici și pastori – Povestașul Viorel Pașca (07.01.2018)

Azi, cind am citit mesajul duminical al lui Viorel Pasca, am cascat ochii la poza in care aparea el intr-o biserica. Am recunoscut pastorul bisericii si l-am sunat pe Viorel Pasca, care mi-a confirmat ca in seara asta a fost invitat la Biserica Baptista Sion din Oradea.

Este a doua biserica (baptista) din Oradea – plina de biserici baptiste si penticostale – care il invita pe Viorel Pasca, cunoscut pentru ceea ce numim fenomenul Dumbrava.

In 11 case din Dumbrava, Tinca si Rapa sint ingrijiti 270 de oameni ai strazii, cu sprijinul financiar si de alt fel al MULTOR oameni din Romania si diaspora, de diferite virste, religie sau statut social.

La efortul de sustinere a activitatii de la Dumbrava au fost si sint implicate biserici din Oradea. Am fost incintat ca fiica mea a fost la Dumbrava impreuna cu tineri de la Biserica Baptista Providenta, cu ajutoare. (Au fost si la adapostul de noapte din Oradea.)

In afara celor doua biserici (baptiste) care l-au invitat pina acum pe Viorel Pasca, au mai avut loc lansarile celor doua volume ale lui Viorel Pasca, „Dumnezeu poarta de grija” – care contin mesajele de duminica de pe Facebook ale lui Viorel Pasca, cu fotografii – la Biserica Penticostala Tabor din Oradea.

In octombrie am trimis mesaj la pastori din Romania, pentru a le atrage atentia ca bisericile au nevoie sa il asculte pe viu pe un astfel de om.

Va invit, la inceput de an, sa (re)cititi mesajul meu din 23 octombrie 2017:

https://roevanghelica.wordpress.com/2017/10/23/catre-biserici-si-pastori-povestasul-viorel-pasca

http://www.facebook.com/alin.cristea.9

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Către biserici și pastori – Povestașul Viorel Pașca (07.01.2018)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s