Către biserici și pastori – Povestașul Viorel Pașca

În sfîrșit, o biserică din Oradea l-a invitat pe Viorel Pașca să vorbească despre Dumbrava – Biserica Baptistă Shalom (la Sărbătoarea Mulțumirii, 22 octombrie 2017), pastor Nicușor Curpaș, care e și redactor la Radio Vocea Evangheliei Oradea. (La Biserica Penticostală Tabor au avut loc lansările de carte vol. 1 și 2 „Dumnezeu poartă de grija”, cu mesajele duminicale ale lui Viorel Pașca de pe Facebook).

Am trăit o Sărbătoare a Mulțumirii unică în viața mea, care mi-a atins inima în mod deosebit, prin poveștile adevărate ale lui Viorel Pasca, chiar dacă le cunosc de mai mulți ani. N-am plîns de cel puțin 5 ani, dar duminică mi-am șters trei lacrimi. 50 de oameni au avut prilejul să asculte aceste povești adevărate. Dar ce bine ar fi să le asculte 500. Sau 5.000.

Da, prin emisiunile TV, radio, prin înregistrările de pe Internet, Viorel Pașca e cunoscut în țară și diaspora. Dar a-l asculta pe viu, în cadrul unei întîlniri a unei comunități creștine, e o experiență cu totul deosebită.

Nu doar că Dumnezeu l-a folosit pe Viorel Pașca – și cînd menționez numele lui mă gîndesc de obicei la întreaga sa familie – pentru a fi o binecuvîntare pentru oropsiții sorții, dar îl folosește și ca să ne trezească pe noi, cei care am fost atît de binecuvîntați în această viață, cu familie, cu sănătate, cu minte, cu sentimente nobile, cu relaționări deosebite, îl folosește, zic, ca să ne trezească din comoditatea noastră spirituală, emoțională, fizică și psihică.

Mulți știu că eu sînt un om inteligent, lucid și hărnicuț. Așadar, nu vorbesc ca un exaltat. Vă informez, de obicei. Și o fac de mulți ani. De data aceasta vă sugerez să îl invitați pe Viorel Pașca și colecția lui de povești adevărate (Acum cîteva săptămîni a fost la românii din Spania.)

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Către biserici și pastori – Povestașul Viorel Pașca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s