PROTESTEZ (27.08.2020)

Protestez față de invitarea în emisiunea „Realitatea la zi” (Prodocens Media), din 27 august 2020, realizată de Cătălin Vasile (care acum 5 ani îmi scria: „Pentru mine ești sursa de informare zilnică.”), a lui Paul Negruț, un personaj suspect, toxic, nefrecventabil.

Teofil Stanciu, cel mai bun eseist dintre bloggerii evanghelici (blogosfera evanghelică conține 1.000 de bloguri în lb. română), scria in 2017:

UEO și BBEO și-au câștigat o nedorită reputație de locuri în care este apreciată obediența și în care se practică manipularea. Or acceptarea unor puncte de vedere diferite, critice, antipatice este un semn de normalitate, care ar putea dovedi că adevărul este mai prețuit decât supușenia slugarnică.” (sublinierea mea)

UEO – Universitatea Emanuel Oradea
BBEO – Biserica Baptistă Emanuel Oradea

Teofil Stanciu nu afirma nimic nou, de fapt concluziona decisiv, înscriindu-se într-un lung șir de voci publice care, de-a lungul anilor, au criticat sistemul emanuelist: Dănuț Mănăstireanu, Alexandru Nădăban, Iulian Necea, Claudiu Dobra, Ciprian Sturz și, mai ales, Alin Cristea, mogulul blogosferei evanghelice.

Vezi:

PROTESTEZ – 23. Vocile critice la adresa emanuelismului negruţian (19.05.2017)

A vorbi Paul Negruț, cunoscut manipulator, înconjurat de mincinoși precum Doru Hnatiuc și fratele mai mare, Florian Negruțiu (răposat între timp), și de mercenari precum Marius Cruceru și alții, despre INTEGRITATE, la Prodocens Media (Cătălin Vasile știind prea bine ce pramatie e invitatul său) e una dintre cele mai incredibile știri din mediul confesional evanghelic românesc.

Dar, cum dezgustătoarea Coaliție pentru Familie, exemplu grotesc de noncomunicare cu societatea românească, se reactivează, iar apar… ‘soluţiile imorale’.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s