Un comentariu pe contul Facebook al lui Ioan Joldeș

facebook.com/ioan.joldes.3/posts/2114165005288060

Ioan Joldes: e al treilea lider al lumii care are curaj să facă acest pas.
Și primul din UE!
Eu cred că trebuie să ai ceva curaj!

Alin Cristea: Intr-adevar, sint putini lideri idioti in lumea internationala (adica care sa produca astfel de idiotenii, ca doar au consilieri, care ii sfatuiesc, in DIVERSE chestiun). Nu e vorba de curaj, e vorba de INCOMPETENTA! Plus, in cazul pocaitilor, sinistra confuzie intre statul Israel – care este un stat criminal, ca si alte state si care are la fundament inclusiv sionismul proletar, de stinga – si evrei (raspinditi in toata lumea).

Care sint argumentele pentru mutarea capitalei la Ierusalim, in ochii crestinilor? Versete din Vechiul Testament? DE CE crestinii nu au militat multe zeci de ani pentru mutarea capitalei la Ierusalim? De ce… ACUM? Cind e atita instabilitate politica in lume (si in mintea pocaitilor)?

Curajos sint eu, care ma ridic in numele adevarului si platesc, zi de zi, pentru curajul meu, nu Veorica, proasta statului roman, care isi aseaza fundul pe acelasi scaun (bine plaitit), indiferent de ce idiotenii produce.

Ioan Joldes: Alin Cristea aveți dreptul să vă raportați la evenimente așa cum considerați de cuviință; eu vreau să cred că cel puțin Trump are câțiva consilieri de calitate!

Alin Cristea: DISCERNAMINTUL nu e deloc calitatea lui Trump. Marius Cruceru a avertizat inca de acum doi ani despre mesianizarea lui Trump. „Privesc cu oarece sentiment de îngrijorare modul cu totul amnezic în care se raportează coreligionarii mei de peste Ocean și nu numai la fenomenul Trump. […] Să nu uităm totuși că Trump nu este un sfînt. Nici măcar el nu pretinde epitetele pe care unul ca Frank Graham i le atribuie cu generozitate. Ce să mai spun de un discurs de investire care este un amestec între valori de stînga, de dreapta, puternic asezonate cu naționalism și văzut de analiștii de ocazie drept discurs programatic. Nici salata beuf de teologi chemați să dea binecuvîntare și să se roage nu reprezintă direcție mai clară.” Dar nu despre Trump era vorba, ci despre Viorica Dancila, din pricina careia sufera atita tara noastra. Si care e prezentata, cica, a fi… un om curajos! Nicidecum!

Ioan Joldes: Alin Cristea aveți dreptul să greșiți!

O zi (mai) bună!

Alin Cristea: Discutia nu este despre Alin Cristea sau despre dreptul cuiva de a gresi. Discutia este despre adevar, despre discernamint, despre contextualizarea afirmatiilor si gesturilor publice. Ziua e proasta, cit timp cineva zice despre Viorica Dancila ca e un om curajos. Pe de alta parte, astfel de zile ma obliga sa raspund public unor astfel de timpenii. Deci, in final, e o zi buna.

Ioan Joldes: Alin Cristea ar fi o nedreptate să mai rămâi pe în acest spațiu pe care îl gestionez: ești prea inteligent, deții un discernământ perfect și adevărul absolut; așa că o să-ți ofer libertatea să te poți manifesta și dezvolta pe alte plaiuri!

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s