Comentarii pe contul Facebook al lui Vlad Crîznic – 21 noiembrie 2016

Vlad Crîznic: Am trăit să o văd și pe asta: #Tăriceanu5Soții e pro-familie. Vai de mine. Și îi mai și oferim platformă. Multe lămâi vă rog!

Ciprian Simut: nu i-a oferit nimeni platformă.

Vlad Criznic: Și-a luat-o singur?

Ciprian Simut: nu. s-au lansat invitații către toate partidele să explice cum se poziționează față de articolul din constituție. ALDE a răspuns primul, PSD a fost in aceeași zi, alături de Drincec și Bercea, iar pe viitor, nu știu cine va veni. Deci, nu a fost singurul.

Vlad Criznic: superb!

Vlad Criznic: 4 ani de zile auzi că „noi nu dăm amvonul în campania electorală niciunui politician”, apoi vezi ultimele două campanii…2014, 2016.

Ciprian Simut: nu am dat amvonul. iar azi nu s-a întâmplat asta. nici când a fost ponta nu a fost la fel. dar, ascultă cineva? faptul că au fost prezenți se poate interpreta cum vrea mușchii oricui. coaliția pentru familie are nevoie de voturile celor din parlament pentru a păstra termenii „bărbat și femeie” nu pe cel de „soți”. azi au spus și ei cum vor vota. dacă în constituție va rămâne „bărbat și femeie” va fi și pentru că unii s-au chinuit să îi convingă. Mă îndoiesc că există unul pe aici care să se chinuit pentru așa ceva.

Cristian Sabo: Lasă Ciprian, nu te mai strădui! Ne facem frate și cu dracul dacă asta ajută la împlinirea scopului. Am înțeles!

Ciprian Simut: nu, cristi. dar nici nu mă chinui prea tare. Chiar nu știți ce a fost cu toată treaba asta. Dar știu că e o chestiune pierdută. Nu-i bai. Când a scrie în constituție familie alcătuită din „soți” atunci om mai vedea.

Claudia Clipa: Mi.E silă să văd cum cei mai penali politicieni sunt invitați la UEO… Bleacs… 😦

Claudia Clipa: Ponta? Tăriceanu? Cine mai urmează? Dragnea?

Ciprian Simut: Claudia Clipa nu. doar mang, Drincec și Bercea.

Ciprian Simut: Cristian Sabo btw, cine credeți că va vota pentru ca în constituție să apară în definiția familiei „bărbat și femeie”? parlamentarii. știți care-s ăia? da, exact. toți ăia care sunt divorțați de x-ori, nu doar tăriceanu. deci, lor să le mulțumiți că familia va rămâne la definiția de până acum. Dacă veți spune: nu, nu lor, ci lui Dumnezeu, atunci înseamnă că toți au lucrat după voia Lui. Deci, e bine, zic eu.

Claudia Clipa: Politica e murdară. Nu ai nicio garantie că tot ce zic si promit vor înfăptui. Ai fi extrem de naiv să crezi asta! Fesu si interesu… 😦

Ciprian Simut: Claudia Clipa ne asumăm, ca votanți și cetățeni, riscul ca tot ce spun ei să nu se realizeze. Pentru a le răsplăti minciuna există niște mecanisme de care ne putem folosi. Până atunci, ei promit că vor vota în favoarea familiei tradiționale. Să vedem.

Claudia Clipa: Până atunci, să vină si politicieni mai de soi la UE, că strică rău imaginea… Blurry!

Ciprian Simut: Claudia Clipa bună idee. sunt foarte de acord. dar cine sunt aceștia? dacă nu au putere de vot, nu ne pot ajuta. bătălia se dă pe cei cu putere de decizie în partid. Sunt foarte curios dacă va veni PNL.

Ciprian Simut: Știți care e partea cea mai ciudată? Episcopul ortodox a avut un cuvânt de deschidere, dar nu s-a chinuit nimeni să îl ia în vizor. Hm.

Vlad Criznic: Episcopul nu era acolo ca sa strângă voturi, iar asta e o mare diferență. Și tu știi asta, dar din turnul din care ne vezi pe cei care nu înțelegem aceste detalii e mai greu sa ne crezi ca și noi avem un oarecare discernământ, chiar și politic…

Ciprian Simut: Vlad, nu mă urca în locuri în care nu sunt. Ce știu – în parte – este ce s-a făcut pentru ca ăștia să voteze în favoarea familiei tradiționale.

Alin Cristea: Tariceanu a fost primit la Universitatea Emanuel. Lamii, ziceai?

Alin Cristea: Acum 2 ani de ce a fost primit Ponta la Universitatea Emanuel? Nici pina in ziua de azi nu s-a clarificat chestiunea.

Alin Cristea: Asa sarbatoresc emanuelistii 160 de ani de credinta baptista in Romania? Primindu-l pe Tariceanu?

Ciprian Simut: să-mi clarific și eu ceva: voi înțelegeți că pentru a se păstra ideea asta de familie din bărbat și femeie e nevoie ca cineva să voteze pentru ea, nu?

Alin Cristea: Noi sintem mai prostuti, nu intelegem orice oricum oricind. Ca vrea oricine…

Ciprian Simut: pe tine te cred pe cuvânt.

Alin Cristea: 1. Ba, eu sint DUMNEAVOASTRA. 2. N-ai IDEI, ai doar… ideologii.

Ciprian Simut: bine. fie și așa.

Ciprian Simut: Eunice Pantea miza e tocmai asta: cine votează pentru ca familia să rămână definită în mod tradițional? deocamdată (chiar și pentru a câștiga voturi) ALDE e mai pro decât PNL. Trist, dar asta e.

Liviu Horvath: Alin Cristea, bag seama că tu n-ai decât ideea cu Ideea/Persoana/Ideologie.

Alin Cristea: Si perimetru dialogal.

Alin Cristea: Mai am si altele, dar nu sint pentru ochisori micuti.

Alin Cristea: Ciprian Simut Nu, INTOTDEAUNA adevarul a fost si este miza. Nu ne facem frate cu dracul ca sa trecem vreo punte.

Ciprian Simut: Alin Cristea Alin, tu nu faci nimic.

Alin Cristea: Ciprian Simut 1). Ba, eu sint DUMNEAVOASTRA. 2). Ciprian Simut MINTE, cind afirma ca eu nu fac nimic. 3). Dar si daca n-as fi facut nimic, nu ASA se comenteaza in public precum o face emanuelistul Ciprian Simut. 4). Desigur, ar fi interesant sa aflam ce inseamna pentru emanuelistul Ciprian Simut a face ceva (cultura crestina pune accentul pe A FI).

Vlad Criznic: Alin Cristea și Ciprian Simut as prefera sa nu transformați zona asta in ring de box.

Ciprian Simut: eu nu o transform. garantez. pot proba: nu îi mai răspund. voi fi zen toată ziua.

Alin Cristea: Vlad Criznic Atunci fa-ti datoria de administrator, Vlad. Nu procedez aici altfel decit am procedat in alte locuri, in cazuri similare. Nu imi voi schimba procedurile, puse la punct de citiva ani, doar pentru vreo preferinta a ta. De cind gazduiesti MINCIUNI in perimetrul pe care il administrezi? Nu sint de acord sa ma identifici, in mod eronat, ca unul dintre doi mincinosi.

Alin Cristea: Teofil Stanciu: „Atitudinea față de familie nu este singura valoare creștină. În plus, inclusiv mai-marii baptiști și penticostali pot fi chestionați pentru indiferența cu care tratează marșurile pentru viață, din fiecare primăvară, unde se militează împotriva avortului – care, printre evanghelici, e considerat crimă. Ei își trimit numai aghiotanți, locțiitori, doar ca să fie acolo și un „reprezentant” din partea cultului, dar nu se prezintă în persoană decât la evenimente importante. Deci există probleme de consecvență chiar și aici, exact la valorile morale creștine pe care liderii le apără și le promovează doar selectiv.” (20.10.2016)

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s