Alin Cristea la 54 de ani: Afirmații și contraafirmații (1-10)

1
Pe cînd prostia se manifestă MAI ALES la proşti, dobitocenia sau tîmpenia e o „boală” care îi îmbolnăvește pînă și pe cei care nu sînt proști. (2014)

2
În chestiunea educației sexuale, se repetă situațiunea de la referendumul pentru familie, cînd dezgustatoarea Coaliție pentru Familie nu a fost în stare să comunice cu societatea românească. Astfel, apare clivajul între două extreme, nu o dezbatere între două opțiuni de mijloc. (2021)

3
Ambasadorii Cerului fac parte din Scandalul Evangheliei. În contextul românesc, caracterizat de minciună, dezinformare, ipocrizie, aroganță, pocăiții nu sînt prezenți cu IDEI extra-terestre. (2015)

4
Sînt de 15 ani în Oradea (refuzînd să adopt limbajul de lemn și anumite practici jenante ale evanghelicilor bihoreni) și consider că spațiile confesionale pe care le cunosc – Universitatea Emanuel, Biserica Emanuel, Biserica Providența – sînt în cădere liberă. (2010)

5
Nu le dați pocăiților cultură cu polonicul, că se îneacă!… Dați-le cu lingurița! Eu, cel puțin, asta fac de peste 12 ani… (2014)

6
Cristian Ionescu este un monument al superficialității. Nu că ar vrea să fie, dar eforturile lui într-ale bloggingului eseistic sînt mărginite, mediocre, agansant de… superficiale. (2013)

7
Biserica Providența a fost o gură de aer în perimetrul neoxigenat al bisericilor baptiste (și penticostale) din Oradea. (2016)

8
Pretențiile pocăiților din Oradea (și din alte orașe din țară) sînt defazate de REALITATEA din teren, în ceea ce privește conexiunea cu societatea din care fac parte. (2016)

9
Chestiunea informațiilor și a circulației lor în timp util rămîne o problemă în mediul evanghelic. (2009)

10
Ilie Bolojan e exponent al postumanismului şi mare susţinător al instituţionalismului (la orice nivel al societăţii). (2019) 

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s