Cazul Ionel Tuțac (4) – Brânzeificarea

Daniel Brânzei: „Aud acum că delapidatorul Tuțac, înfruntă Comunitatea și Biserica printr-o scrisoare de semi amenințare spunând că vor trebui sa-i plătească toți banii până la pensie, că el altceva nu știe să facă, pentru altceva nu s-a pregătit …”

Câștiguri din Covid – Important!

Despre modul în care AUD păstorii s-ar putea scrie un tom…

Dar să observăm modul în care VORBESC pastorii…

Vezi jalnica predică a lui Vasile Taloș, augmentată consistent cu acuzații la adresa lui Iosif Țon și a doi predicatori în vogă, al căror nume nu este dat:

https://roevanghelica.wordpress.com/2020/05/10/la-cald-predica-lui-vasile-talos

Am scris 7 postări despre această ‘predică’…

Daniel Brânzei face (încă) o varză… Folosind pretextul pandemiei și, în subsidiar, al întîlnirii (neplăcute) de la Lugoj din mai 2018, dar și plutind în aburii frustrantelor traume suferite la seminar pe vremea lui Talpoș, Daniel Brânzei își varsă amarul asupra lui Ionel Tuțac.

Asistăm la brânzeificarea Cazului Ionel Tuțac.

Indiferent cît de vinovat e Ionel Tuțac, nu avem cum să nu observăm cît de vinovați sînt pastorii, mai mult sau mai puțin renumiți, și mahării confesionali care, prin bîrfă și manipulare, distrag atenția de la macrofenomenele din ghetoul pocăiesc.

Încă din februarie 2020 – cînd a apărut comunicatul penibil și belicos de la Oradea al conducerii Uniunii – am insistat asupra faptului că, prin modul în care e redactat, comunicatul e o fumigenă care ascunde ceva: Cazul Nelu Ardelean.

Cînd a apărut Cazul Ionel Tuțac, s-a putut vedea relativ ușor că e vorba de o altă fumigenă, care încearcă să pună în umbră (ne)cazul cel mare: Cazul Nelu Ardelean.

Brânzeificarea e un alt termen pentru manipulările foștilor moguli ai blogosferei evanghelice, Daniel Brânzei și Marius Cruceru.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s