Hari Bucur Marcu: Anti-Trump inseamna pro-politicianism, in America

„Din perspectiva republicana, succesul lui Donald Trump in actuala campanie electorala prezidentiala americana ar fi o simpla continuare a situatiei din ultimii patru ani: un presedinte ne-politician, cu o agenda populara si nu populista, cum s-a dovedit, in continuare fara vocabular si fara notiuni de baza in materiile relatiilor internationale si apararii nationale, dar care are idei clare despre ce vrea sa faca in Lume.

Din perspectiva democrata, esecul lui Donald Trump in actuala campanie electorala ar fi revansa esecului lor de acum patru ani. Adica, un eventual succes democrat ar fi doar confirmarea ca politica americana la varf trebuie sa fie rezervata exclusiv pentru politicieni, indiferent de cat de inadecvati fizic, psihic si moral ar fi ei.
De aceea si republicanii si democratii spun de fapt acelasi lucru: aceste alegeri prezidentiale americane, care se vor incheia martea viitoare, sunt unele fara precedent si cu semnificatii istorice profunde. Din ele va rezulta America viitorului.”

http://ziare.com/international/stiri-externe/campania-pentru-prezidentiale-in-sua-in-2016-a-fost-inedita-dar-alegerile-in-2020-vor-avea-semnificatii-istorice-profunde-1640559

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s