Donald Trump – 50 de chestiuni (16-20)

16. The Christian Post (15.06.2020): A new book consisting of essays by 30 evangelical Christians of different political and professional stripes is calling on white evangelicals to rethink their support for President Donald Trump in 2020 and warns the president is damaging the broader culture’s perception of evangelical Christianity.

17. „Este greu de imaginat un portret mai ingrijorator al unui presedinte caracterizat drept paranoic, agresiv si otravit de putere. Cu toate acestea, Bob Woodward reuseste in Frica sa surprinda intreg spectrul elementelor care alcatuiesc profilul presedintiei lui Donald Trump, dezvaluind secvente si detalii nestiute despre nenumarate situatii de criza cu care Casa Alba s-a confruntat din pricina unui presedinte impulsiv, nestatornic si profund incapabil sa se ridice la nivelul cerintelor functiei sale. Au existat si alte relatari pe marginea acestei teme, dar nici una la fel de revelatoare sau de convingatoare ca aceasta.

Frica deseneaza tabloul complet al Casei Albe sub conducerea lui Donald Trump, bazandu-se pe interviuri cu unii dintre cei mai apropiati sfatuitori ai presedintelui, pe amintiri ale martorilor oculari, adesea completate cu date si transcrieri de conversatii.”

18. „Prea mult și niciodată destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume” nu este singura carte scrisă despre Donald Trump, dar este singura carte despre președintele Statelor Unite care a fost scrisă de o persoană din interiorul familiei Trump, nepoata președintelui, cu un doctorat în psihologie clinică.”

19. Iulian Chifu (22.06.2020): Atacul din cartea lui John Bolton este atât de puternic şi reprobabil, pentru că el subliniază cum publicul american a ales, prin mijloace democratice, un preşedinte populist, neadecvat, necunoscător şi de-a dreptul respingător oricărui om normal, cu intelect şi bun simţ calificat. Totuşi, nu trebuie uitat că Donald Trump este un purtător de mesaj conservator, adulat de media. Poate prost ales de către conservatori pentru lipsa de cultură şi uşurinţa ridiculizării sale. În cartea lui Bolton, un neo-conservator cunoscut, dar şi în multe alte articole critice, s-a ajuns chiar la caricaturizarea Preşedintelui american.

http://adevarul.ro/international/statele-unite/consilierul-securitatenationala-john-bolton-l-a-tradat-donald-trump-cartea-sa-americar-1_5eef9bb65163ec427126331e/index.html

20. Mihail Neamțu (2017): O biografie devine fascinantă atunci când personajul central e marcat de contradicții. Donald Trump nu face excepție: un businessman opulenmt și un politician popular; un proprietar de cazinouri, declarat creștin; un apărător al libertății, dar și o figură autoritară: un ins indărătnic, inteligent și imprevizibil.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Donald Trump – 50 de chestiuni (16-20)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s