PROTESTEZ (18.09.2020)

Protestez față de invitarea în emisiunea „Realitatea la zi” (Prodocens Media), din 18 septembrie 2020, realizată de Cătălin Vasile (care acum 5 ani îmi scria: „Pentru mine ești sursa de informare zilnică.”), a lui Cristian Ionescu, un personaj suspect, toxic, nefrecventabil.

De-a lungul anilor, Cristian Ionescu, unul dintre pastorii Bisericii Penticostale Elim din Chicago, s-a dovedit a fi lipsit de simț bun, devenind o tristă figură a blogosferei evanghelice.

Alin Cristea: O personalitate gonflată, un impostor intelectual, un campion al gafelor și, mult mai grav, un actor public, în blogosfera evanghelică, fără apetență pentru dialog (15 iunie 2014)

Alin Cristea: Cei trei pastori bloggeri – Marius Cruceru, Petru Lascău, Cristian Ionescu – constituie un exemplu evident de eșec al bloggingului evanghelic românesc. (27 mai 2013)

Dionis Bodiu: Pastorul din Chicago a devenit portdrapel al unui evanghelism de ghetto, sensibil nevoie mare la tot ce mişcă în chip nepermis prin eterul sfânt al penticostalilor de pretutindeni (12 decembrie 2011)

Doru Pope: Nu-l cunosc pe pastorul Ionescu nici pe epigonul său, pastorul Olan. Doar am citit câteodată ce au scris pe blog. Din cele citite eu nu aș sta membru în biserica păstorită de el. Nici nu le-aș cere să-și pună mâinile peste mine de frică să nu vină peste mine duhul fariseic care este peste ei. Cum zic, asta se vede din cele citite. Dacă realitatea este alta (în sensul că oamenii sunt în realitate mai buni, mai smeriți, mai plini de „înțelepciunea de sus”) atunci înseamnă că de când a deschis pastorul Ionescu blogul tot ce-a scris pe el nu e altceva decât disimulare și satiră. Ne-a dat cu tifla tuturor. (31 decembrie 2011)

Vezi:

Cum îi face de rîs Cristian Ionescu pe penticostali în spațiul public (10 decembrie 2011)

NOTĂ

Același mesaj l-am afișat și pentru emisiunea din 6 mai 2020, cu același invitat.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s