Bolojan-ism – 50 de chestiuni (1-5)

1. Prim viceprimarul Ilie Bolojan e hiperinstituţional şi hipouman.

2. Bolojan-ismul este un accident, nu un rezultat firesc al unei dinamici politice și civice a cetățenilor orădeni.

3. Mircea Morariu: „Mă nemulţumesc multe la primarul “nostru”. Îi reproşez autoritarismul invocat mai sus, absenţa culturii dialogului, iluzia omniscienţei, faraonismul, tendinţele tot mai vizibile de mic Ceauşescu, faptul că în proiectele sale contează numai viitorul care, nu-i aşa?, pentru a fi luminos, frumos, grandios cere, pentru moment, un lung şir de sacrificii. Băneşti, morale, în privinţa confortului zilnic al cetăţeanului plătitor de taxe şi impozite.”

http://adevarul.ro/news/societate/nnu-fan-primarului-ilie-bolojan-iata-catevamotive-asta-1_5e1a83405163ec4271ff3f5b/index.htm”

4. Orlando Balaş: „Oriunde deschizi ziarul, televizorul, radioul, fereastra, ușa tramvaiului, citești și auzi doar că Oradea e pe primul loc în țară la atragerea de fonduri europene. Este emoționant, dar fals. O minciună propagandistică, menită să-i țină pe orădeni în robia unei majorități toxice. Toxice pentru că permite adoptarea oricăror hotărâri fără nici o dezbatere.”

5. Dacian Palladi și Sebastian Văduva, decanul Facultății de Management a Universității Emanuel Oradea, ginerele rectorului Paul Negruț, au realizat în 2008 un sondaj, în care Mihai Groza era creditat cu 45,73%, iar Ilie Bolojan cu 0,96%.

Sondajul a fost categoric infirmat de realitate: Mihai Groza a obţinut 20,5%, iar Ilie Bolojan a cîştigat din primul tur cu 50,37%.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s