Internet / Ghetoul pocăiesc (23.06.2020)

„Odată cu apariția internetului, tot ceea ce știam despre politică, campanii și alegeri s-a schimbat fundamental. Opinia publică a migrat spre mediul online, unde oamenii pot să-și exprime simpatiile și antipatiile politice în voie, să susțină sau să se opună unui candidat după bunul plac – iar recent, de când au apărut metode pe cât de machiavelice, pe atât de eficiente de a controla mediul online (vezi scandalul Cambridge Analytica), șansele de (re)alegere ale unui potențial candidat la o funcție publică sunt din ce în ce mai mult direct proporționale cu numărul de oameni care îl susțin „pe net”.”

https://republica.ro/cum-l-a-batut-generatia-tiktok-pe-donald-trump-cu-propriile-arme-culisele-sabotajului-mitingului-de-la

 

Ma tem ca inca nici acum maharii confesionali nu vor sa recunoasca schimbarile DICTATE de Internet, chiar daca ultimele luni au aratat din plin lucrul acesta si daca apare o penurie globala de conexiune la Internet lumea va innebuni, pur si simplu.

Focalizarea pe slujbele duminicale (de dimineata), numite, ingrozitor de tembel, ‘servicii divine’ a consumat in ultimii 30 de ani de libertate RESURSE imense.
In ultimii 10-15 ani (si mai ales in ultimul an) am indicat concret lipsurile evidente ale ghetoului pocaiesc, aflat in cel mai prost moment din istoria postdecembrista a evanghelicilor romani.

An de an mi-am cerut scuze cititorilor ca nu am fost suficient de sever.
Peste 2 saptamini implinesc 53 de ani. Poate cu ocazia asta voi face inca un pas inainte in ceea ce priveste mogulitatea (subiect la care, de asemenea, pocaitii sint varza…).

Concret, as vrea sa afisez mai putine postari de informatie si sa ma focalizez asupra chestiunilor polemice.

Ar fi necesar, de asemenea, sa fiu mai prezent in polemici publice pe diverse conturi de Facebook.

Desigur, am mentionat aceste intentii ale mele an de an si deocamdata mi-ar fi oarecum mai usor sa continui sa fa sa circule informatiile.

Ma gindesc insa ca ar fi necesar un spatiu public de dezbatere. Dar nu stiu cum ar putea aparea deocamdata.

Daca ar fi dispusi vreo trei pastori (care cunosc destul de bine stilul meu dinamic si polemic) sa pornim un astfel de spatiu de dezbatere, sau cunoasteti trei pocaiti care se pricep cit de cit sa lucreze cu IDEI in spatiul public, anuntati-ma, sint dispus sa-mi complic viata si cu asa ceva, am o IMENSA experienta.

Ma intreb, de asemenea, citi pocaiti se roaga, acasa si IN adunare, pentru prezenta pocaitilor pe Internet.

Ca sint NUMEROASE cazuri de exhibare a badaraniei, ignorantei si arogantei multor pocaiti.

Evanghelicii si Internetul – iata o chestiune de importanta STRATEGICA pentru urmatorii ani care TREBUIE luata in considerare, cit mai repede, in vederea reformarii ghetoului pocaiesc.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Internet / Ghetoul pocăiesc (23.06.2020)

  1. Alin Cristea zice:

    Un tânăr antreprenor din Craiova producea șosete care arătau bine, dar pe care nu le cumpăra nimeni. Până într-o zi, când a pus în practică o idee care i-a dublat cifra de afaceri în primele 5 luni ale anului: o cutie în care pune toate tipurile de șosete de care un bărbat ar avea nevoie pe parcursul unui an, și pe care o promovează prin intermediul paginii sale personale de Facebook.

    http://republica.ro/zantreprenor-visator-trezit-la-realitate-dupa-ce-descopera-o-idee-salvatoare-intr-o-cutie-de-sosete-republica

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s