La cald: Faima și autopromovarea, cu Marius Cruceru (1)

youtube.com/watch?v=PA4Px0XnfRY

Realitatea la zi- FAIMA ŞI AUTOPROMOVAREA – PERICOLE ALE IDOLATRIEI- Prof. Univ. Dr. Marius Cruceru

La emisiunea lui Cătălin Vasile, fondator și director Prodocens Media a fost invitat în 14 mai 2020 Marius Cruceru, prezentat pe YouTube astfel: domnul Prof. Univ. Dr. Marius Cruceru – Director de departament in cadrul Universitatii Emanuel din Oradea.

1. Marius Cruceru nu a fost pregătit pentru această emisiune (nici Cătălin Vasile). Cuvîntul „faimă” apare în minutul 49 (din 67, contorul orei al emisiunii, care a început la 20.00), cînd aflăm că Marius Cruceru este cel a ales cuvintele pentru subiectul emisiunii. Asta nu înseamnă că emisiunea nu a fost interesantă. Dar probabil pentru cei care nu prea îl cunosc pe Marius Cruceru. Pentru cei care îl cunoaștem, nu a fost nici o supriză să îl reîntîlnim înconjurînd Muntele Subiectului, cu NUMEROASE devieri de la tema propusă.

2. Cătălin Vasile poate concura cu Teofil Stanciu pentru ‘mielușeim’, Marius Cruceru nu a avut parte de întrebări nici deranjante, nici motivante. Dar Teofil Stanciu, atunci cînd a fost în postura de moderator (pe care n-o agreez în dreptul lui, fie și numai pentru hlizelile lui), avea întrebări importante de adresat invitaţilor.

3. Nu e nici o surpriză că Marius Cruceru iar a făcut pe pesimistul. Problema nu e, ca, de altfel de-a lungul anilor, că Marius Cruceru ar fi pesimist. Problema e că devine toxic. „Am fost toxic pentru ceilalţi”, mărturiseşte Marius Cruceru la un moment dat (20.34), afirmație care trebuie citită, desigur, în context.

4. Emisiunea cu Marius Cruceru din 14 mai a apărut într-un anume CONTEXT, la cîteva zile după ‘predica’ lui Vasile Taloş (10 mai) și la un timp relativ scurt după ‘dezbaterea teologică’ a bloggerului (sic!) Paul Negruţ. Interesant, nu-i așa?, că Marius Cruceru zice că vremea blogurilor ar fi trecut… Atunci de ce se mai ostenește bloggerul (sic!) Paul Negruț? După 2 ani și jumătate de hibernare…

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s