2016 – Trei comentarii pe Adevărul Timișoara

Un comentariu pe Adevărul Timișoara

6 mai 2016

EXCLUSIV Pastorul din SUA care a scos în stradă zeci de mii de oameni în cazul Bodnariu: „Ferească Dumnezeu să nu le dea copiii! Nu jucăm x şi 0 cu Norvegia”

papillon: Azi, toate cărtile se fac in State, de unde vorba aia „cand stranută SUA, răceşte Europa”, deci totul depinde de ce sfori pot trage pastoraşii ăştia p’acolo. Că, indiferent ce impusuri sălbatice domină bagajul genetic al urmaşilor ălora, car’ din timpuri barbare aduceau teroare tărâmurile Europei (un fel de huni ai mărilor!) ştiu si ei de frica marelui licurici.. Nu mai țin minte…oar’ nu cumva am dat de numele acestui pastor prin cartea „Reîmprospătarea memoriei” scrisă de nush’ care scormolitor prin gunoaie de prin tară ?!…Sau…stai asa..cred ca era vorba de altu’…unu’ Pop, parcă..? Oricum, ăstia de la Adevărul, mai bine-l contactau pe Mițoi, că’i tot prin Chicago..şi’n plus, de la ăla are omu’ ce invăța, iar după părerea mea, presupun că’i cel mai bun orator de limbă română..

Alin Cristea:

1. Cartea se numeste Rascumpararea memoriei.

2. Autorul nu e un „scormonitor prin gunoiae”, dimpotriva, e unul dintre pastorii penticostali respectati in Romania si diaspora.

3. In carte apar multe nume.

4. Miza acestui articol nu este oratoria (deci apelul la un orator este cu totul stupid), ci informatia (de ultima ora) despre Cazul Bodnariu.

5. In acest sens, pastorul Cristian Ionescu este cea mai potrivita alegere pentru un astfel de interviu.

6. Discutia nu ar trebui sa fie in primul rind despre vreo confesiune sau despre un lider religios, ci despre CAZUL Bodnariu, care are o ridicata valoare simbolica in economia actuala a CAZURILOR cu copii luati din familii.

Încă un comentariu pe Adevărul Timișoara

6 mai 2016

EXCLUSIV Pastorul din SUA care a scos în stradă zeci de mii de oameni în cazul Bodnariu: „Ferească Dumnezeu să nu le dea copiii! Nu jucăm x şi 0 cu Norvegia”

Zamolxe: Pacat ca nu lupta si pt alte familii caci asa i-ar invata pe norvegieni sa se gandeasca de doua ori cand iau copii de romani ! Pt ei George Alexandru si-a pierdut serviciul si el a este ortodox ! Ei isi vor primi copii inapoi si celalante famili vor suferi mai departe

Alin Cristea: 1. Nu este adevarat ca nu lupta pentru alte familii.

In pozele cu protestul din 16 aprilie (in 65 de orase din 20 de tari) se pot vedea clar bannere care indica ca lupta nu este doar pentru familia Bodnariu.

De exemplu, la Petrosani pe bannerul mare din fata protestului si marsului scrie:

VALEA JIULUI alaturi de familiile BODNARIU si NAN!

De asemenea, discursurile publice de pina in 16 aprilie si din 16 aprilie contin indicii clare ca lupta nu este doar pentru familia Bodnariu.

2. Daca familia Bodnariu isi va primi inapoi copiii, aceasta va fi o uriasa victorie a Familiei in fata Statului / Sistemului, la nivel global.

Asadar, IN PRIMUL RIND, este foarte importanta aceasta focalizare asupra CAZULUI Bodnariu.

Daca se creeaza un precedent, celelalte familii vor avea mai multe reusite de izbinda.

Dar, mai ales, oamenii au deja un model de actiune pentru sustinerea Familiei in fata Statului / Sistemului.

Un al treilea comentariu pe Adevărul Timișoara

6 mai 2016

EXCLUSIV Pastorul din SUA care a scos în stradă zeci de mii de oameni în cazul Bodnariu: „Ferească Dumnezeu să nu le dea copiii! Nu jucăm x şi 0 cu Norvegia”

Semper Fidelis: Este de admirat zelul penticostalilor in acest caz. Doamne fareste ca parintii sa fi fost catolici, ortodocsi sau atei. Oricum, implicarea Bisericii in astfel de cazuri este ceva de laudat.

Alin Cristea: Ar trebui sa luam in considerare faptul ca avem de a face in primul rind cu o chestiune CIVICA, de interes pentru orice tara din aceasta lume in care STATUL / SISTEMUL comploteaza impotriva FAMILIEI. Abia in al doilea rind e vorba de aspectul confesional – solidaritatea penticostalilor. Dar, de fapt, impreuna cu penticostalii au iesit la zeci de proteste romani de diverse confesiuni. La Oradea, jurnalistii au subliniat faptul ca a fost vorba de o premiera – episcopii ortodox, catolic, greco-catolic alaturi de reprezentantii la virf ai baptistilor si penticostalilor.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s