Un comentariu pe contul Facebook al lui Dănuț Mănăstireanu – 3 mai 2020

Danut Manastireanu: ‘It has taken a good deal longer than it should have, but Americans have now seen the con man behind the curtain.’
Really? Have they? I would be surprised. Pleasantly so.

The Atlantic: The Trump Presidency Is Over

Am selectat citeva comentarii:

Stefan Curescu: Va plateste cineva pentru gargara asta ieftina sau ati studiat prea mult?

Danut Manastireanu: Cu siguranta nu m-am imbolnavit de prostia fundamentalista de care sufera o mare parte a diaporei romanesti din America.

Valeriu Ghilețchi: Fr Danut Manastireanu, îmi pare rău să aud că vorbiți în asemenea termeni despre cei care împărtăsesc o altă opinie… 😦

Alin Cristea: Valeriu Ghilețchi Mai bine citesc ce scrie un Danut Manastireanu (si ma enervez putin) decit sa citesc ce scriu alti 10 sau 20 de crestinoizi malformati (si-mi vine sa injur, dar nu prea stiu…).

Neil Jonathan: Mmmmmmm!!! Sunt șocat să văd un Creștin, un Anticomunist prin definiție, atât de pornit împotriva unui om care, în patru ani de când este la putere, nu a dovedit tecât opusul de care este acuzat ?!?!?!?!

Danut Manastireanu: Eu NU sunt anticomunist (asta implica ura, si nu e treaba mea). Ci doar condamn ideologia comunista si regimurile comuniste si comunistoide.
In ce-l priveste pe dementul de la Casa Alba, da, a dovedit cu virf si indesat ca este un pradator nenorocit, un mincinos patentat si un narcisist fara pereche. Vad ca va place. Cum se zice la noi, cine se aseamana, se aduna.

Alin Cristea: Nu este adevarat ca Trump „nu a dovedit tecât opusul de care este acuzat „. Una e sa fii dezinformat, alta e sa fii… malformat.

Neil Jonathan: Danut Manastireanu :nu cred cà-ți amintești de mine, și nici nu cred că ar avea vreo importanță…Dar, pentru că văd că-ți place să lovești sub centură, trebuie să-ți zic și eu ceva : tu iubești Comunismul și Comuniștii, deși ei ne-au torturat pe noi din plin! Și asta a fost treaba lor, a noastră era să ne rugăm pentru ei! Și am făcut-o din plin până nea scăpat Dumnezeu de ei…dar au mai rămas unii, bine deghizați, care ne dau sfaturi de …iubire??? Cum rămâne cu iubirea “dementului de la Casa Albă”? Cred că-mi pierd vremea cu tine! Ești incurabil, și pierdut pe veci…”Te va osândi pe tine, tot ce-i sus, și tot ce-i jos, dacă…” Fie ca Dumnezeu să mai aibă milă și de tine…

Danut Manastireanu: Imi pare bine ca stiti ce iubesc eu. Dvs si Dumnezeu. Evident nu pot concura cu asa cunoastere, asa ca ma retrag. Nu inainte de a va spune ca Cristos ne-a invatat sa intoarcel celalalt obraz, NU sa ne pocnim dusmanii peste falci. Dar a avut, din dragoste severa, cela mai asre vorbe pentru fartarnicii ca Trump, si ca cei care i se inchina: pui de napirci, morminte varuite, eyc etc. Ca sa nu mai aemintim de biciul de streanguri.
Oricum, sunt de acord, haideti sa nu pierdem vremea. Lucrurile sunt mult prea clare. Si numai un orb u le vede. Iar nimeni nu e mai orb decit cel care NU VREA sa vada.

Alin Cristea: Neil Jonathan Interventia comentatorului Neil Jonathan e cu totul IMBECILA, dar in acord cu gindirea si manifestarea in spatiul publica a multor pocaiti romani din SUA, ignoranti si aroganti. Ne jigneste inteligenta. Om fi saraci, dar nu sintem prosti. Om fi dintr-o lume cenusie, dar inca stim sa facem diferenta intre culori.

Neil Jonathan: Danut Manastireanu Dumnezeu cu tine și cei dragi ție!

Alin Cristea: Neil Jonathan Fara injuraturi pocaiesti!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s