Tabletă escato-logică: Știri de ULTIMĂ oră (04.04.2020)

Comunicatul directorului bisericii:

Stimați clienți,

Avînd în vedere ultimele evoluții ale situației naționale și internaționale, vă anunțăm cu regrete că nu mai putem să vă oferim serviciile la adresa cunoscută.

Dar echipa noastră de funcționari eclesiali sînt pregătiți cu un nou pachet de opțiuni online, la un preț convenabil – cel al timpului dumneavoastră.

Astfel, nu doar că veți putea urmări, în condițiile comode de acasă, predici și programe muzical-artistice, dar veți avea ocazia, în sînul familiei, să vă constituți într-un mini Think Tank care să analizeze prelegerile directorului bisericii și ale formațiilor muzical-artistice.

Vom inaugura, cu ocazia sărbătorilor pascale (din România), o gazetă de perete (virtual) unde vom afișa cele mai importante comentarii ale dumneavoastră, astfel încît, atunci cînd clădirea entității religioase din care faceți parte va putea, legal, să fie disponibilă pentru activitatea funcționarilor eclesiali, să trecem la următorul nivel de cooperare și performare.

Anunțăm cu această ocazie o tombolă la care puteți participa duminica, între orele 10.00-12.00. În fiecare duminică vom extrage 3 cîștigători cărora robotul achiziționat de departamentul social le va duce acasă cîte un pachețel cu pîine și vin, varianta noastră de Cina Domnului (luată dimineața).

Pregătim și un tur virtual prin istoria clădirii entității religioase din care faceți parte, cu momentele ei glorioase precum cel cînd s-a trecut de la harmoniu la orga electrică și, la ferestre, de la garoafe la orhidee.

Vă asigurăm că vom continua să facem colecta în fiecare duminică, oferindu-vă posibilitatea de a participa, prin internet banking, la dinamica entității religioase din care faceți parte.

 

Din seria Tabletă escato-logică

Cum mi-am petrecut sfîrșitul lumii (22.05.2011)
Tabletă escato-logică: Știri de ULTIMĂ oră (23.01.2014)
Tabletă escato-logică: Știri de ULTIMĂ oră (24.01.2017)
Tabletă escato-logică: Știri de ULTIMĂ oră (28.10.2019)
Tabletă escato-logică: Știri de ULTIMĂ oră (21.02.2020)

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Tabletă escato-logică: Știri de ULTIMĂ oră (04.04.2020)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s