Obraznicul de Dumnezeu

Obraznicul de Dumnezeu a îndrăznit să-i lase pe evrei în robie sub egipteni și a inventat Paștele. Și îngerul morții, obraznic și el, a făcut discriminare între cei cu Paște și cei fără Paște – mielul jertfit.

Obraznicul de Dumnezeu a îndrăznit să-i ducă în exil în Babilon. Și obraznicii de evrei și-au permis să inventeze sinagoga.

Obraznicul de Dumnezeu a îndrăznit Să se bage în pîntecele unei fecioare. Obraznicul umanoid extra-terestru a îndrăznit să experimenteze ce avea planeta asta marcă înregistrată: suferința.

Obraznicul de Dumnezeu a îndrăznit să-i învețe pe oameni că nu-i de-ajuns să fii tăiat la puță ca să fii din poporul Său. Mai trebuie să fii și tăiat la inimă și să fii VULNERABIL.

Obraznicul de Dumnezeu și-a înființat Biserica Sa pe-un pietroi. Da, credința e cea mai mare, nu dragostea, că fără credință obraznicul de Dumnezeu nu vrea să știe de noi.

Obraznicul de Dumnezeu răstoarnă izvodirile minții și orice înălțime care se ridică împotriva cunoștinței lui Dumnezeu. Da, prin obraznicii de noi, care facem orice gînd rob ascultării de Hristos Obraznicul.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Obraznicul de Dumnezeu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s