Un comentariu pe contul Facebook al lui Viorel Iuga – 4 septembrie 2019

Iuga Viorel: Caut 20 de metode prin care creştinul poate răspândi Evanghelia Domnului Isus Cristos. Roagă-te şi ajută-mă. Fii creativ şi spune-mi ceva practic şi interesant. Trimite-mi ideile prin prin e-mail. viugaoriunde@yahoo.com Mulţumesc frumos. O zi binecuvântată.

Alin Cristea: Exista moduri diverse de raspindire a IDEILOR lui Dumnezeu. Dar rezultatele sint impiedicate tocmai de mentalitatile din ghetoul pocaiesc, care consuma resurse umane si financiare IMENSE pentru ce se intimpla in perimetrul ghetoului duminica (dimineata).

Cea mai practica si interesanta propunere rezulta din ceea ce scria cineva: Scopul Bisericii este sa faca ucenici, nu evenimente. (Constantin Cheptea). Asadar, foarte practic si interesant, DOAR doctrina despre ekklesia – care nu este biserica institutionalizata, ci ORGANISM eclesial – este cea care va genera doctrina despre misiune.

Dictatura actuala a tinerismului si a manifestarilor muzical-evanghelistice trebuie inlocuita cu viata ORGANICA a unei comunitati locale de crestini care vor sa-si ia crucea in fiecare zi, nu chitara si microfonul in fiecare duminica (dimineata).

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s