Adoptat pe viață (9)

Adoptat pe viață: prioritatea adopției în biserici și în familiile creștine – Russell Moore, Editura Soli Deo Gloria, Cihei, 2018, 276 p.

“Tensiunea încă îmi crește, recunosc, atunci când mă uit la evanghelistul de la televizor și la ceea spune despre orfani. Nu doar pentru că părerile lui nu sunt cinstite față de orfani și față de familiile adoptive pe care le cunosc, inclusiv a mea, ci și pentru că nu sunt cinstite față de Evanghelie. Cu toții suntem dereglați, avariați și ciudați. Dar Isus ne iubește oricum. Cu toate acestea, părerea evanghelistului, sucită cum a fost, a fost corectă cu privire la un singur lucru: chemarea pentru orfani presupune riscuri.

Dacă în spatele adopției sau a lucrării tale cu orfanii nu stă un devotament de neclintit, conștient, bătăios, rezultatul final ar putea fi un copil lăsat orfan de două ori. Poți ajunge să ai un copil trecut prin trauma de a-și fi pierdut deja părinții și acum să treacă prin trauma respingerii de către alți părinți. Un copil nu ar trebui să treacă prin provocarea de a se ridica la așteptările tale.” (p. 195)

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Adoptat pe viață (9)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s