Un comentariu pe contul Facebook al lui Cristi Dănileț – 10 martie 2019 (6)

Andrei Batrinu: Alcoolismul,violenta in toate formele,intoleranta,rasismul sunt toate probleme majore pe care romanii le ignora…ce sa mai zic de droguri ca puștii le invart ca pe acadele si adultii cred ca ele nu exista

Comentariu 10 martie 2019 – http://www.facebook.com/cristi.danilet

Alin Cristea: Nu toti romanii igora problemele majore. Exista numeroase initiative, fundatii, asociatii (religioase) care se dedica, zi de zi, unor cauze nobile. Viorel Pasca, de exemplu, din Bihor, s-a gindit, acum 13 ani, ce poate sa faca el. A adus in ograda lui doua persoane de pe strada, sa aiba grija de ele. Azi a ajuns la… 380! In 14 case. Iar pe citeva sute le-a ingropat, in cei 13 ani. E clar ca un om nu poate face asa ceva. Au sarit ROMANII si din strainatate, de diverse confesiuni, (si o organizatie din Danemarca, parca) si l-au ajutat si il ajuta. Exista numeroase conferinte tematice care abordeaza fenomenele societatii (mentionate mai sus).

Cei 12, printre care Cristi Danilet, care ati dat Like la comentariul lui Andrei Batrinu, nu cunoasteti organizatii care se dedica unor cauze nobile? Si Cristi Danilet e din Cluj, nu din Teleorman… Stiti sa folositi Google, nu-i asa? Puteti afla MULTE despre actiuni consistente ale unor romani extraordinari, premiati sau cunoscuti mai putin. De ce va pierdeti vremea pe Facebook cu comentarii idioate, in loc sa va largiti orizontul (cultural, nu doar civilizational)? Va recomand un film care probabil se va mai da pe HBO – La fel, dar diferiti (2009), despre o neasteptata prietenie dintre un boschetar si un comerciant de arta. N-am apucat sa citesc cartea, aparuta in romaneste in 2017. Fiintele umane sint capabile de crime ingrozitoare, dar si de extraordinare gesturi de omenie.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s