Despre minirevolta din ghetoul pocăiesc

Laura Bretan e o adolescenta care e purtata in tot felul de locuri publice (inclusiv biserici) din tot felul de interese. Mi-a fost mila de ea si imi este in continuare.

Ca si de bisericile din ghetoul pocaiesc care consuma tot mai multe resurse financiare, umane, spirituale pentru evenimente, nu pentru dinamica ORGANICA a unui organism eclesial.

Cele mai multe comentarii de azi despre Eurovision / Laura Bretan sint gogomane, incompetente si, vizibil, cu tenta agresiv-propagandistica (folosita de pocaiti si la Referendum).

Minirevolta de acum a pocaitilor romani e penibila si cu totul straina de spiritul crestin, care e in esenta un spirit CRITIC.

Isus le-a zis ucenicilor nu „Veniti, veniti”, ci: Voi nu va duceti? Iar cind a fost vorba de evanghelizare, i-a TRIMIS astfel: Sa nu luati nimic cu voi pe drum, nici toiag, nici traista, nici piine, nici bani, nici doua haine. (Luca 9:3)

Ce treaba au crestinii (evanghelici) cu Eurovision si Laura Bretan? Nu au alte subiecte mai importante despre care sa comenteze in spatiul PUBLIC?

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Despre minirevolta din ghetoul pocăiesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s