REZIST – 2 ani de proteste în stradă (9)

2 februarie 2017

Proteste masive au avut loc pentru a treia zi consecutiv în întreaga țară, în contextul în care ministrul Justiției a anunțat că nu renunță la ordonanțele de guvern. Peste 220.000 de persoane au protestat în piețele marilor orașe.

Bucureşti: „Peste 90 de mii de bucureşteni au sfidat evenimentele de miercuri seara când ultraşi violenţi au atacat manifestanţii paşnici şi au ieşit din nou în stradă cerând abrogarea Ordonanţei care dezincriminează abuzul în serviciu. Oamenii au scandat în principal „PSD ciuma roşie”, „DNA să vină să vă ia”, „Abrogaţi şi-apoi plecaţi”, „Abrogare”, „Dragnea nu uita, România nu-i a ta”. Mesajele inventive şi pline de umor au adus un plus acestor proteste.”

Sibiu: „Protestele din ultimele zile au generat un val de creativitate printre cei ieșiți în stradă. Sibienii și-au scos cutiile vechi de pantofi, colile nefolosite, cariocile copiilor, markerele din studenție și au pus pe hârtie, cât mai succint, mesajul nemulțumirii lor.”

Grigore Cartianu: „Minunate vorbele pastorului baptist Samy Tuțac către ministrul baptist al Apărării, Gabriel Beniamin Leș: „Un creștin evanghelic nu poate gira prin prezența lui un guvern antinațional, antiordine, pentru corupție și fărădelege.””

600.000, 2017

Corecţie: Gabriel Beniamin Leş este penticostal, nu baptist.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s