Sfaturi pentru cei care merg la biserică duminică de duminică

1. Nu lasati ratiunea la poarta bisericii. Luati-o inauntru. Luati-va si constiinta cu voi. Probabil in fiecare duminica veti fi confruntati cu situatii irationale si dileme morale.

2. Biserica (institutionalizata) nu este Imparatia lui Dumnezeu. Comparati, cu luciditate si constiinciozitate, ce va spun liderii eclesiali cu ce spune Biblia despre Imparatia lui Dumnezeu. Imparatia lui Dumnezeu nu este cor si fanfara, ci neprihanire, pace si bucurie in Duhul Sfant.

3. Nu daruiti lui Dumnezeu doar doua ore din duminica. Daruiti-o TOATA. Daruiti-o cu toata inima. Probabil in scurt timp o sa ajungeti sa daruiti lui Dumnezeu TOATA saptamina. Si TOATA viata. Doar ca trebuie schimbate… ritualurile.

4. A fi loial adevarului este testul de baza pentru spiritualitatea urmasilor lui Hristos. NU MINTITI, indiferent de situatie. Birfiti doar de doua ori pe zi. Apoi doar de doua ori de saptamina. Probabil in scurt timp veti birfi doar de doua ori pe an.

5. Nu mai beliti ochii la lucrurile care se vad. Cele mai elementare invataturi ale Bibliei spun ca trebuie sa va ginditi la lucrurile care nu se vad.

http://www.facebook.com/alin.cristea.9

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s