Căcaturile lui Otniel Trască pe contul Facebook al lui Alin Jivan

Otniel Trasca: Alin Cristea daca ai chef de gargara du-te si canta la alta masa. Cand o sa compui si tu o piesa atunci sa iti dai cu parerea. Si de unde stii tu ca nu sunt eu inteligent? Am facut facultatea impreuna? Am vazut ca ai Universitatea Emanuel..e cea mai slaba din tara..acolo te duci ca sa zici ca ai facultate..te inteleg ca esti frustrat ca altii au reusit in viata si tu nu..dar asta e..nu trebuiesc atacati. Alin e campion mondial..tu ce esti? A auzit cineva de tine? Ca eu n-am auzit pana acum cand ai dat comentariul asta prost.

Alin Cristea: 1. Ba, eu sint DUMNEAVOASTRA.

2. Comentatorul Otniel Trasca nu are competenta sa se exprime la adresa persoanei mele, nici la adresa activitatii mele PUBLICE.

3. Comentatorul idiot Otniel Trasca mai si caca o gogomanie zdravana, in legatura cu Universitatea Emanuel.

4. Comentatorul Otniel Trasca intreba, ca un idiot sadea ce e, daca a auzit cineva de Alin Cristea. Am dat deja exemple. Pastorul Ionel Tutac, care a candidat acum 3 ani pentru presedintia Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste din Romania, a declarat ca sint cel mai celebru blogger evanghelic din Romania. Problema ignorantului Otniel Trasca este aroganta lui, nu doar ignoranta lui.

5. Iar se caca in public comentatorul idiot Otniel Trasca si zice: „Cand o sa compui si tu o piesa atunci sa iti dai cu parerea.”. Argumentul e fals. Nu doar cei care compun o piesa pot sa-si dea cu parerea despre compozitii. Nu doar cei care predica (o data) pot sa-si dea cu parerea despre predici. Dar ironia sortii (pentru acest gagauta) e ca am compus 19 piese pe versurile lui Ioanatan Pirosca, cel mai bun poet din istoria neo-protestantilor romani. Plus alte piese, pe versurile lui Ruben Bucoiu sau pe versurile mele. Mai precizez ca am participat la atelierul de creatie Cristia 2009, alaturi de concurenti precum Adi Gliga, Ami, Chris si altii. A trebuit sa compunem cite o compozitie in fiecare dintre cele 3 zile, dupa un text biblic care ne era dat in fiecare zi. Cele trei seri cu interpretarea pieselor de catre cei 12 concurenti (si comentariile celor 4 persoane din juriu: printre care Anca Ciora si Ken Tucker) au fost inregistrate si difuzate apoi pe postul Credo TV.

http://romaniaevanghelica.wordpress.com/2009/08/07/cristia-2009-concuren%c8%9bii

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s