Ana Maria Gardiner: 7 lucruri cheie pe care societatea românească le poate face pentru a schimba balanţa în favoarea celor buni

„1. Procurorii şi magistraţii să-şi facă treaba cu cea mai mare diligenţă pentru a elucida ce s-a intâmplat la protestul de vineri seara şi a condamna pe cei vinovaţi.

2. Să boicotăm televiziunile şi alte instituţii de media aservite coaliţiei de guvernare pentru a le minimiza puterea financiară prin reducerea pană la eliminare a bugetelor de publicitate. Alternativ, în calitate de consumatori putem să boicotăm companiile care plătesc publicitate la aceste instituţii media. Jurnaliştii, operatorii de imagine, prezentatorii şi restul personalului care lucrează acolo să-şi găsească de lucru în altă parte.

3. Companiile să demonstreze mai mult curaj în a transmite guvernanţilor şi parlamentarilor că stabilitatea fiscală şi predictibilitatea legislativă sunt cheie în dezvoltarea afacerilor.

4. Să continuăm să ne informăm cu privire la ceea ce se intâmplă in tara asta cu poate şi mai mult zel, să ne impărtasim opiniile în discutii offline si online, să sharuim informaţii relevante pe reţelele de socializare, în detrimentul poate a pozelor cu animaluţe drăgălaşe.

5. Să alegem un partid de opoziţie pe care ori să-l votăm la următoarele alegeri ori să-l susţinem implicându-ne în activitatea sa şi, de ce nu, să candidăm la următoarele alegeri.

6. Doamnele şi domnii PSD-işti, ALDE-işti şi UDMR-işti care înţeleg că această coaliţie de guvernare nu are viaţă lungă să-şi retragă sprijinul liderilor lor politici actuali pentru curăţarea partidelor din care fac parte.

7. Serviciul Român de Informaţii să înţeleagă că este momentul să intervină pentru a-şi duce la indeplinire misiunea de “protejare a valorilor democratice şi promovarea intereselor naţionale ale României şi ale aliaţilor săi pentru realizarea securităţii naţionale, asigurarea respectării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor şi apărarea statului de drept”.”

http://republica.ro/7-lucruri-cheie-pe-care-societatea-romaneasca-le-poate-face-pentru-a-schimba-balanta-in-favoarea-celor

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s