Petre M. Iancu: PSD, un PCR nereformat, mână ţara nu doar spre cleptocratizare, ci şi spre prăpastie socială, economică şi psihologică

„Condusă cu pauze nesemnificative de partidul lui Ceauşescu, Iliescu, Năstase Ponta şi Dragnea, ţara deţine nu doar recordul analfabetismului. Ci e campioană şi la mortalitate infantilă, infrastructură lipsă, la îmbisericire, dar şi la export de creiere şi prostituţie, deşi ultima e interzisă complet, altfel decât în cele mai multe ţări europene. România e nu doar ţara cu cei mai puţin kilometri de autostradă. Are şi cel mai redus consum de săpun, fiind, simultan, tărâmul european cu cele mai puţine wc-uri în case.

Nici măcar veştile bune nu sunt ce par. Astfel, e ţara care, oficial, are cei mai puţini şomeri. Dar cinci din zece familii româneşti nu dispun nici măcar de un singur membru angajat.

E doldora de falşi doctori şi dispune de puzderie de dregători rău şcolarizaţi în singurul guvern din lume cu astfel de specimene, dar nicio universitate mai acătării, între primele 500 din lume. Absoarbe mai puţini bani europeni decât oricine, dar aceşti bani sunt furaţi cu mai multă hărnicie decât oriunde, în timp ce ţara exportă mai mulţi emigranţi decât orice stat nedevastat de un război civil.

Întrucât naţiunea îşi repudiază copiii merituoşi, forţându-i să ia calea pribegiei dacă insistă să muncească, să-şi asume drepturi şi să trăiască în adevăr, ar fi greşit să se afirme că România nu e ruinată de un război civil.”

http://www.dw.com/ro/luarea-%C3%AEnapoi-a-rom%C3%A2niei/a-44832963

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s