Un comentariu pe contul Facebook al lui Sali Sabri – 24 iulie 2018

Sali Sabri: Să căutaţi să trăiţi liniștiţi, să vă vedeţi de treburi și să lucraţi cu mâinile voastre… 1 Tesaloniceni 4;11

Alin Cristea: Nu asta e invatatura biblica. Seamana mai mult cu propaganda comunista si a oricarui sistem dictatorial care nu vrea sa aiba de a face cu proteste de amploare.

Daca TREBUIE sa stam linistiti, ce cautam atunci pe Facebook? Isus nu a fost linistit, Ioan Botezatorul nu a fost linistit, Luther nu a fost linistit, Wurmbrand nu a fost linistit. Iar Isaia, in loc sa traiasca linistit, a umblat 3 ani gol prin cetate.

“Isus Hristos nu este doar Mântuitorul, Mesia, Profetul, Preotul și Împăratul. El este și Revoluționarul. Puțini creștini însă Îl cunosc în această ipostază. Fără îndoială, pe unii dintre cei care citiți această carte vă frământă următoarea întrebare: De ce trebuie să fiți atât de negativiști când vă referiți la biserica zilelor noastre? Isus nu este critic. Domnul nostru n-ar vorbi despre ce e greșit și rău în biserică, așa cum faceți voi. Mai bine să ne concentrăm asupra aspectelor pozitive și să le trecem cu vederea pe cele negative!

Astfel de sentimente denotă o lipsă totală de cunoaștere a unui Hristos învățător revoluționar – profet radical – predicator deranjant – polemist – iconoclast – și un implacabil oponent al sistemului religios consacrat.” (p. 260)

CREȘTINISM PĂGÂN? O explorare a originilor practicilor bisericii – Frank Viola, George Barna, Editura Kerigma, Oradea, 2010, 311 p.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s