Protestez față de evenimentele din 20 ianuarie din bisericile baptiștilor și penticostalilor

Scriam în 20 decembrie 2017 că pocăiții, în momentele grave ale patriei, nu dau dovadă nici de patriotism, nici de moralitate creştină:

Scrisoare de dispreț față de baptiștii și penticostalii români

Faptul că în 20 ianuarie – cînd e marele protest al românilor, nu doar în București, ci și în multe orașe din țară și din diaspora – bisericile baptiștilor și penticostalilor au evenimente este încă o dovadă a faptului că pocăiții nu dau dovadă nici de patriotism, nici de moralitate creștină.

Protestez față de această im-postură a pocăiților ghetoizați, care nu sînt alături de semenii lor într-un astfel de moment IMPORTANT pentru patrie și pentru viitorul copiilor lor.

Este cu totul regretabil că exact în 20 ianuarie (și exact la ora 18.00) Fundația Jubilate organizează un eveniment la Biserica Penticostală Nr. 1 din Cluj.

Din respect față de suferințele românilor și eforturile STRĂZII de a limita corupția în macrostructurile țării, Fundația Jubilate ar trebui să mute evenimentul în altă zi.

La fel ar trebui să facă și oricare biserică baptistă sau penticostală, din respect pentru semenii lor și pentru momentul greu pe care îl traversează patria noastră.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s