Nu doar cînd mi se întărește pula apare dilema morală…

…ci și cînd mi se întărește penisul minciunii, cînd vrea scula răutății să îi fută pe alții, cînd se semețește falusul aroganței imbecile.

Dumnezeu a făcut legămînt cu poporul său, evreii, printr-un semn în organul sexual masculin. DE ACEEA Isus a fost TĂIAT ÎMPREJUR în a 8-a zi.

Circumcizia ritualică însă este doar o imagine fizică a unei realități spirituale FUNDAMENTALE pe care o revelează Scriptura: tăierea împrejur a inimii.

Viciul sexual este doar o imagine a viciului INIMII.

Conștiința sau cugetul este instrumentul uman fundamental cu care lucrează Dumnezeu pentru mîntuirea FIECĂRUIA care își recunoaște viciul INIMII și acceptă ca INIMA să îi fie tăiată împrejur.

Isus a spus:

„Dinăuntru, din INIMA oamenilor, ies gândurile rele, preacurviile, curviile, uciderile, furtişagurile, lăcomiile, vicleşugurile, înşelăciunile, faptele de ruşine, ochiul rău, hula, trufia, nebunia. Toate aceste lucruri rele ies dinăuntru şi spurcă pe om.”

Fără lucrarea răscumpărătoare a Sfintei Treimi (Dumnezeu este unul singur, dar o singură persoană) ÎNĂUNTRUL inimii, ORICE aspecte exterioare sînt irelevante.

Băga-mi-aș picioarele în orice simulacru exterior…

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s