Comentarii pe contul Facebook al lui Lucian Oniga (8-9 ian 2018)

Lucian Oniga a anunțat, în 8 ianuarie 2018:

Vom avea un nou ministru penticostal în Guvernul României: Ioan Deneș din BN.

Am selectat mai jos cîteva dintre comentariile care au urmat.

Alin Cristea: Inca un evanghelic roman alaturi de mincinosi, hoti, agramati.

Alin Cristea: Ce diferenta URIASA intre baptisti precum Petru Dugulescu in Parlament in anii 90 si penticostali in guvern in anii 2000.

Andrei Silviu Secareanu: Asocierea asta cu un guvern de hoti,arunca o umbra de indoiala asupra bisericii penticostale.Ca sa nu folosesc alta expresie

Alin Cristea: La cite umbre are biserica penticostala, ce mai conteaza inca una?

Lucian Si Veronica Oniga: Și uite așa seduce PSD electoratul evanghelic. Din păcate, celelalte partide au cam marginalizat pocăiții și au preferat să se lipsească de voturile lor. Prin urmare, lipsa educației civico-politice la evanghelici combinată cu seducția unora și oportunismul altora, naște situații de acest gen.

Iosif Murza: Este o mare mafie in penticostalii bistriteni ,sunt convins ca s-ar bucura ca Dragnea sa treaca legile justitiei!

Alin Cristea: Cind in toata tara se striga „HOTII!” de aproape 1 an, iar in ultimele saptamini au fost atitea semnale, din toate partile, ca legile justitiei sint NEDREPTE, cum poate un evanghelic roman sa accepte un post in guvern? Conducerile cultelor evanghelice ce fac? Sa dea un comunicat – sa indice clar ca nu sint de acord cu asa ceva. Mutalaii din conducerea cultului penticostal si din conducerea cultului baptist, treziti-va odata!…

Alin Cristea: Nu ieri a fost sarbatoarea celui mai mare om nascut din femeie? A trait DOAR 33 de ani! A tinut degetul adevarului indreptat spre cea mai inalta autoritate formala! Cum dracu atunci sa ne rugam pentru autoritatile statului corupt? Ne rugam pentru cit mai multi Ioani de-astia! Curajul nu e o abilitate innascuta, se invata! Nu sarbatorim 500 de ani de la protestul public al lui Lurher? ACUM e vremea cea mai potrivita pentru proteste. Precum Ioan Botezatorul, precum Luther, precum alti multi CRESTINI (pocaiti e un termen perimat, oricum fara conotatie semnificativa) de-a lungul istoriei. Nu sintem soldati inregimentati, ci eroi ai credintei. Nu pierdeti vremea cu vorbe intoarse intr-un fel sau altul, acum e timpul FAPTELOR. Carati-va de pe Facebook si pasiti in STRADA, acolo e acum adevarul, nu in biserici!

Alin Cristea: Tara arde si penticostalii se piaptana. Iar baptistii le tin oglinda.

Alin Cristea: Nu din pricina oamenilor rai piere tara, ci din pricina oamenilor buni care nu fac ce trebuie la timpul potrivit. Pocaiti ametiti care nu beau si nu fumeaza. Si ce daca? As fi incintat sa se spuna despre pocaiti ca sint aia care nu mint si nu birfesc. Dar nu asta se spune, din pacate!

Alin Cristea: Isus: A venit Ioan, nici mincnd, nici bind. A venit Fiul Omului mincind si bind. (NICIODATA nu e vorba de mincare si nautura, de „post si rugaciune”, ci de dezlegarea lanturilor rautatii, fie ca e post, fie ca festin.)

Copil M Teoffyl: Cata vreme traim dupa cliseele pocaiesti, ne indobitocim, nu progresam, vorbind in adevaratul sens al cuvantului.

Alin Cristea: Dar pe cine intereseaza ADEVARATUL sens al cuvintului? :)))) Parca sintem intr-un film cu prosti!

Marius Chetan: Să se implice „pocăiţii” în politică? Da, dar le va fi greu…iar mie îmi este teamă că unora le e suspect de uşor. 😂😂
Nu cred ca la voia intamplari va ajunge ministru.. e bine cat mai multi evanghelici … prin simplu fapt ca vor vota ProFamilie atunci cand va fi cazul…sper 😊

Alin Cristea: Sa se implince CRESTINII (pocaitii e un termen compromis, oricum nesemnificativ in afara ghetoului confesional) in VIATA. Politica, cultura, educatia, invatamintul – toate fac parte din VIATA.

Alin Cristea: Nu e ciudat ca pocaitii vor mai degraba sa fie pocaiti decit crestini? Ce, pocaitii reprezinta o forma superioara de crestinism? NU!

Vasile Ros: Ca fiinta umana, poate face parte din orice partid doreste, si nu ma indoiesc a fi o persona competenta si sa aiba rezultate bune si foarte bune; insa in calitate de crestin penticostal nu are ce cauta intr-un guvern penal, condus de un condamnat penal si care impreuna cu ceilalti penali condamna propriul popor la genocid in masa prin masurile aberante de a favoriza imoralitatea, furtul, hotia, criminalitatea, etc in dauna valorilor morale.

Dacian Martin: Nu Stiu de ce nu se face un partid politic doar cu crestini autentici…cred ca in 10 ani ar ajunge la conducerea țării…oameni care sa nu fure si sa se gândească doar la binele țării…pe degeaba ne rugam pt Romania daca ea e condusa de oameni care nu au nimic in comun cu Dumnezeu…

Alin Cristea: Ce timpenii! Crestini autentici? Care sint astia? De cind un partid se face cu crestini?

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Comentarii pe contul Facebook al lui Lucian Oniga (8-9 ian 2018)

  1. „Alin Cristea: Tara arde si penticostalii se piaptana. Iar baptistii le tin oglinda.”

    Touché.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s