Urări pentru 2018 (1-7)

1

Ii urez lui Felix Marțian sa scrie, pe linga sonetul de simbata, si un poem miercurea.

Ii urez lui Nicolae Moranciu sa puna mai multe poze din perioada cind a condus primul post de televiziune independent din Romania, TVO – Televiziunea Oradea, dar si din pelegrinarile sale predecembriste prin tara cu chitara.

Ii urez lui Adrian Dreana sa-mi faca vizita aia pe care o astept de 2 ani.

Ups, am inceput sa-mi urez mie!…

2

Andreea Cristea – ii urez sa foloseasca telefonul SI pentru a ma suna pe mine, tatal ei. I-am spus ca eu o sa o sun de 3 ori in fiecare zi.

Ionel L. Tuțac – ii urez sa gaseasca mai multe poze din istoria baptistilor romani si sa ni le ofere pe Facebook, asa cum a facut anul acesta cu cele de la vizita lui Billy Graham in Romania in 1985.

Danut Manastireanu – ii urez sa ne povesteasca mai mult din activitatea sa din ultimii 20 de ani, inainte sa iasa la pensie, dar si din perioada comunistilor.

3

Ii urez lui Raduna Marian sa aiba parte de sanatate (macar pina la 1 martie) si sa ramina pe pozitii in Piata Rezistentei (ca avem mare nevoie de el si de ceilalti eroi bucuresteni).

Ii urez lui Cristian Soimaru sa nu raguseasca (macar pina la 1 februarie) si sa aiba acelasi debit verbal pe care l-a avut pina acum, cu IDEI clare, pe care ni le-a transmis cu constiinciozitate pe Facebook din Piata Rezistentei.

Ii urez lui Mihail Neamtu sa-si pastreze vivacitatea. Altceva nu ii doresc. :)))) Ne complexeaza suficient.

4

Gratian Bochis – ii urez sa-si pastreze silueta, dupa ce a slabit peste 30 de kg vara asta, iar mie mi-a picat moaca 10 centimetri.

Dana Sisoeva – ii urez sa alerge mai putini km. I-am spus cindva, anul asta, ca am pentru ea o carte importanta, pe care i-am dat-o si lui Marius Cruceru mai demult: Ghidul lenesului.

Grigore Hurdubae – ii urez sa continue cu meditatiile sale interesante asupra Scripturii, pentru care foloseste mai multe traduceri. Dar sa mai si scrie din aceste meditatii. Mie mi-au prins bine, dar as avea nevoie de ceva scris, sa reflectez in continuare.

5

Viorel Pasca – ii urez sa-si dubleze activitatea la Dumbrava (Tinca si Rapa). Aoleu! De fapt vorbeam cu Dumnezeu si il rugam sa-l cloneze pe Viorel. Macar inca unul in anul care vine. Ii urez sanatate lui Viorel, ca are nevoie mai mult decit toate.

Ilie Sutu – ii urez prietenului meu din Austria, dupa noua vizita la Dumbrava din primele zile ale anului, sa povesteasca si altora, cum mi-a povestit si mine in noiembrie, in timp ce stateam amindoi in apa la Baile Felix, cum s-a pocait, cu multi ani in urma.

Sebastian E. Ţună – ii urez un an la fel de bun ca si anul acesta, de care isi va aduce aminte cu placere. Sa traiasca compozitorii (de muzica culta)!

6

Ardelean Simona – ii urez sa scrie pe blogul ei mai multe despre traseul ei spiritual si dilemele sale de natura spiritual-rationala. Astfel de relatari sint foarte pretioase. Sa ne ierte ca sintem lacomi.

Barsan I. Ciprian – ii urez… aoleu, daca ma apuc sa-i urez nu ma mai opresc noaptea asta. Sa-i dea Dumnezeu discernamint si viziune (ca la baptisti, nu viziuni, ca la penticostali), sa ramina cu aceeasi inima buna, cum i-o stim atitia. Sa ne ierte daca i-am ranit-o uneori,

Gheorghe Tirla – ii urez prietenului meu pictor un an spornic, chiar daca asta ar insemna pentru un artist mai putina productie si… mai multa zbatere interioara. Sa ne ierte ca vrem sa beneficiam, ca ne-simtitii, de zbuciumul artistului.

7

Mihai Maci – ii urez cit mai multe articole pe Contributors, ample, precum celebrul sau eseu „Cum produce scoala timpiti” (136.000 vizualizari), desi, ca de obicei, o sa ne enerveze cita dreptate are.

Dan Lungu – ii urez sa scrie un roman cu titlul „Cum sa uiti un parlament” (sau cam asa ceva). Sociologic vorbind, cum e vorba de un singur parlament, e posibil sa-l uite? Indura-Te, Doamne!

Decebal Claudiu – ii urez sa aiba mai mult timp, mai multa sanatate, mai multa concentrare. Daca o se se implineasca urarile mele prin septembrie, eu zic ca tot o fi bine.

http://www.facebook.com/alin.cristea.9

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Urări pentru 2018 (1-7)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s