Dragoste fără limite (1)

Dragoste fără limite – Nick Vujicic și Kanae Vujicic, Editura Scriptum, Oradea, 2017, 262 p.

“Fără îndoială, soția mea este frumoasă din punct de vedere fizic, însă nicio fotografie nu-ți va arăta nici măcar jumătate din frumusețea ei adevărată. Dumnezeul nostru cel desăvârșit a umplut-o cu dragostea Lui desăvârșită, iar ea, la rândul ei, mă iubește pe mine, un om cu totul nedesăvârșit! Din această cauză, știu fără nicio umbră de îndoială că dragostea nu are limite.

Totuși, pentru a fi iubit, trebuie să te simți vrednic de dragoste și să fii vrednic de dragoste; trebuie să fii dispus să te asiguri că meriți acest dar minunat. Iată un lucru pe care mulți oameni nu par să-l priceapă: pentru a primi dragostea, trebuie mai întâi să i-o dăruiești cuiva. Asta înseamnă, în esență, că trebuie să iubești pe cineva atât de mult încât să pui nevoile persoanei respective înaintea nevoilor proprii.

Trebuie să renunți la “eu” pentru a-l crea pe “noi”. Îndată ce ai renunțat la tine însuți pentru a iubi pe altcineva, deschizi ușa unei relații bogate și puternice care îți va înălța viața până dincolo de orice lucru pe care ți l-ai imaginat vreodată.” (p. 12-13)

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s