Psalmul din inima mea (5)

Psalmul din inima mea – Elizabeth Mittelstaedt (ed.), Editura Scriptum, Oradea, 2017, 444 p.

“Ochii mei văd cerul, norii și munții – inima mea Te vede pe Tine, înainte de orice și dincolo de orice altceva. Realitatea Ta este mai puternică decât orice poate fi privit cu ochii aceștia. Conștientizează-mă de ea, Doamne! De câte ori nu m-am temut când necazurile s-au îngrămădit înaintea mea, iar teama m-a orbit față de orice altceva! Însă Tu mi-ai ieșit înainte cu bunătatea Ta și adesea am ajuns să mă rușinez de mica mea credință și de teama mea. Din dorința Ta de a mă copleși cu daruri, ai vegheat asupra fiecărui pas al meu. Adevărul Tău a pătruns prin intermediul Cuvântului Tău în gândurile mele, păzindu-mă de disperare. Tu ești îndurător și drept. Cel care te iubește are parte de binecuvântarea și salvarea Ta.

Experiențele mele cu Tine sunt ca niște perle într-o casetă de bijuterii. Ele sunt prețioase, nespus de frumoase și mă fac bogată. Am fost săracă, plină de teamă, lipsită de dreptate. Acum sunt bogată, plină de încredere privind în durarea și dreptatea Ta. Tu mi-ai transformat viața. Pentru aceasta Îți mulțumesc zi de zi.”

(p. 103)

Meditațiile celor 80 de autoare exprimă un gând pentru fiecare zi din an și ele te ajută să dai glas trăirilor tale și să te apropii de Dumnezeu, Singurul care poate să te înțeleagă pe deplin și care îți poate împlini nevoile și dorințele cele mai profunde.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s