Psalmul din inima mea (3)

Psalmul din inima mea – Elizabeth Mittelstaedt (ed.), Editura Scriptum, Oradea, 2017, 444 p.

“Doamne, Îți mulțumesc că mă cercetezi în nopțile în care nu pot dormi și că în vremuri ca acestea nu sunt singură, ci pot vorbi cu Tine. Împreună putem trece peste toate problemele mele. Ce timp prețios!

Însă Cuvântul Tău spune că Tu le dai prietenilor Tăi în somn tot ce au nevoie. De aceea Te rog pentru un somn liniștit. Vreau să dorm în pace, știind că Tu, Doamne, mă ajuți să locuiesc în siguranță. Îți mulțumesc că Tu îmi pui în ordine gândurile, iar eu pot lăsa în seama Ta toate îngrijorările mele. Este așa bine! Ce privilegiu să pot vorbi cu Tine! Nu vreau să mai privesc la mine, ci doar la Tine. Vreau să învăț să mă încred în Tine ca un copil. Cu cât trec anii, cu atât mă bucur mai mult că sunt copilul Tău.

Tu ești atât de bun, Dumnezeule, atât de îndurător și plin de credincioșie. De aceea vreau să Îți mulțumesc și să Te laud. Îți mulțumesc pentru această zi. Te rog, ajută-mă să am un somn liniștit și dă-mi puteri noi pentru ziua de mâine. Amin.”

(p. 45)

Meditațiile celor 80 de autoare exprimă un gând pentru fiecare zi din an și ele te ajută să dai glas trăirilor tale și să te apropii de Dumnezeu, Singurul care poate să te înțeleagă pe deplin și care îți poate împlini nevoile și dorințele cele mai profunde.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s