Vârsta oportunităților (3)

Vârsta oportunităților: ghid biblic pentru creșterea și educarea adolescenților – Paul David Tripp, Editura Scriptum, Oradea, 2017, 305 p.

“Pe tot parcursul adolescenței, sunt puse în discuție permanent chestiuni precum înțelepciunea și nesăbuința, legalismul și evlavia adevărată, prietenia, sexualitatea, eternitatea, cunoașterea motivațiilor inimii și toate deschid ușa unor ocazii prielnice. Dumnezeu folosește astfel de discuții pentru a-i ajuta pe adolescenții tăi să ajungă să-L cunoască pe El, să-L iubească și să-și însușească adevărul Său într-un mod care oferă direcție practică vieții lor.

De asemenea, acestea sunt lucrurile care fac ca aceasta să fie o perioadă înfricoșătoare pentru părinți. Acestea sunt chestiuni care le pot provoca părinților spaimă și panică și le pot da părinților ocazia să se mânie. Acestea sunt temele pe marginea cărora părinții ajung să spună lucruri pe care apoi le regretă. Problemele acestea pot si folosite de Dumnezeu ca să formeze o legătură mai profundă între părinte și adolescent sau pot să fie lucrul pe care dușmanul îl folosește ca să producă o breșă mai mare în relație.” (p. 90)

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Vârsta oportunităților (3)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s