Cum mi-am petrecut sfîrșitul lumii (24.09.2017)

Buni Cocar: Pe mine m-a prins sfîrșitul lumii în România. Și eu care ziceam că România nu e… la capătul lumii. Am apucat să vizitez Misiunea Renovatio, rezultată din felul în care își dau sfîrșitul penticostaloizii instituționalizați. M-au pus să predic, dar eu, care nu îmi fac schițe de predică, i-am mitraliat cu o serie de introduceri. Dacă știam că vine sfîrșitul lumii, aș fi avut pentru ei o serie de… sfîrșituri.

Daniel Brânzei: Ne-am dat duhul și noi împreună cu Mihaela și Nelu Cintean. Care n-au așteptat sfîrșitul lumii. Dar baptiștii români din SUA, simțind că vine sfîrșitul lumii, au cîntat mai cu rîvnă. Vocile lor prevesteau, într-adevăr, sfîrșitul lumii… Să scriu pe blog că a venit sfîrșitul lumii? Mai interesează pe cineva? Există, totuși, o diferență de fus. Dacă a mai rămas, totuși, cineva care n-a apucat sfîrșitul lumii?

Marius Cruceru: Nu-i nici un bai că a venit sfîrșitul lumii. Am făcut și anul acesta pelerinajul ciclist, așa că, roata morii se-nvîrtește, o fi venit timpul să ne rotunjim de-a binelea. Am auzit că există piste de deplasare rotundă și în Cer. Îngerii Gavril și Alinache , moguli heruvimi ai blogosferei angelice, au inițiat un protest în eter pentru prelungirea pistelor de rostogolire.

Ștefan Iluțan: Singura problemă cu care ne-am confruntat a fost că nu am apucat să avem adunarea generală de toamnă. Biserica Providența nu a apucat să stabilească, prin vot, dacă sîntem de acord cu sfîrșitul lumii. De asemenea, nu am stabilit cîți gardieni să rămînă, după sfîrșitul lumii, la poarta bisericii. Că doar păcătosul de Alin Cristea nu o fi luat drumul Cerului.

Alin Cristea: Am ratat și de data asta sfîrșitul lumii. Mai ales că nu pot fi primit membru la BBSO din motive evidente: 1) am trecut de vîrsta limită la BBSO (50 de ani), 2) nu văd bine și, în semiîntuneric, pot confunda drumul la toaletă cu cel spre scenă (dacă mă piș pe ăia de cîntă acolo?), 3) nu mi-am actualizat repertoriul internațional, precum Extraordinario. Păi cum, vine sfîrșitul lumii și ăștia de la BBSO tot… Extraordinario?

Din seria Tabletă escato-logică

Cum mi-am petrecut sfîrșitul lumii (22.05.2011)
Tabletă escato-logică: Știri de ULTIMĂ oră (23.01.2014)
Tabletă escato-logică: Știri de ULTIMĂ oră (24.01.2017)

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cum mi-am petrecut sfîrșitul lumii (24.09.2017)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s