Despre Coaliția pentru Familie

Am avut pe Facebook (Messenger) o conversație interesantă, neprogramată, cu unul dintre evanghelicii implicați în acțiunile Coaliției pentru Familie.

Iată cîteva dintre comentariile mele:

– Liderii evanghelici actioneaza politic, fie si numai daca vorbim doar de ghetoul confesional. Nu de PSD e vorba, nici de alt partid. Decit in mentalitatea voastra, care e mai putin importanta decit gindirea critica a lui Teofil Stanciu. Cind spun politic nu ma refer la politicieni. Ci la actiuni de forta, cu care Teofil Stanciu nu e de acord. Teofil Stanciu nu e in favoare actiunii politice. Teofil Stanciu continua traditia din ultimii sai ani de a critica liderii evanghelici. Ar trebui scos afara din biserica cu gardienii :)))))

– S-ar putea, in felul asta, sa ma pierdeti si sa nu votez la referendum. Iar daca nu votez, si scriu in spatiul public ca nu votez. Eu vreau in primul rind adevar. Si fara dezbatere nu exista adevar.

– E grav ca CpF actioneaza atit de politic, asta e ideea lui Teofil Stanciu, care a mai aratat cu alte ocazii ca liderii evanghelici actioneaza prea politic. Nu aveti oameni inteligenti care sa comunice eficient. Asta nu e nicidecum ultima batalie a crestinilor, batalie IDEATICA. Acum doar s-au pornit motoarele. De aproape 2 ani se dezbate public in SUA despre Trump (si evanghelici). E bine ca Tanasescu scrie pe platforma de bloguri Adevarul, dar el e preot.

– Problema e ca nu aveti exercitiul comunicarii, nici al argumentarii, ci doar al agresivitatii (politice). De nici nu mai stiu de citi ani monitorizez presa culturala din Romania, asa ca am vazut destule.

– Isus, Ioan Botezatorul, Pavel, Luther, Wurmbrand au comunicat FARA sa aiba echipa.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Despre Coaliția pentru Familie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s