Jena anului 2017 – Nominalizări

1. Decizia Comitetului Executiv al cultului penticostal din 5 aprilie 2017, prin care anunța ridicarea măsurii disciplinare de suspendare din slujba de pastor a lui Florin Ianovici, dar cu anumite condiții, printre care… nu avea dreptul să inițieze activități sau evenimente evanghelistice în afara bisericii Betel din București.

Omul a anunțat în Joia Mare, 13 aprilie, că se retrage din cultul penticostal.

Comitetul Executiv a hotărît în 30 mai retragerea recunoașterii ordinării de pastor a lui Florin Ianovici.

În 31 mai (Facebook) / 1 iunie (RoEvanghelica) Alin Cristea a anunţat un PROTEST faţă de idioţenia de care dau dovadă conducerile cultelor penticostal şi baptist:

In semn de protest fata de timpenia evidenta de care da dovada conducerea Cultului Penticostal si ca gest de solidaritate cu Florin Ianovici (caruia i-au retras ordinarea de pastor), voi desfiinta grupul Penticostali din Romania si diaspora, incepind din 1 iunie.

In mod similar, in semn de protest fata de timpenia evidenta de care da conducerea Cultului Baptist, in fruntea carora se afla baptisti ofiliti precum Viorel Iuga, Samy Tutac, Paul Negrut, voi desfiinta grupul Baptisti din Romania si diaspora, incepind din 1 iunie.

Veti gasi in continuare postarile mele, carora voi incerca sa le dau un ton mai sever, pe blogul RoEvanghelica si semnalate pe pagina (Facebook) Romania Evanghelica.

Sa-mi bag picioarele… daca credeam ca pot fi asa idioti penticostalii si baptistii.

2. Pastorul baptist Samy Tuțac periindu-l pe pastorul penticostal Cristian Ionescu din Chicago, care, într-o lume confuză, cică ar fi o voce clară. (25 mai 2017, Biserica Baptistă Betel Timișoara)

Da, e vorba de același Samy Tuțac care a vorbit la Conferința Peniel Oradea din 2011, despre care Cristian Ionescu a scris atunci că a fost… un festival al Satanei.

Mai clar decît atîta chiar că nu se poate. Mă refer la faptul că e clar cît de confuz e Cristian Ionescu. La fel și Samy Tuțac.

3. Angajarea a 2 gardieni duminică, 2 iulie 2017, de către Biserica Baptistă Providența din Oradea, pentru a-l opri pe Alin Cristea să intre pe proprietatea bisericii.

După ce pastorul a semnat, seara, la 20.00, condica de prezență a gardienilor, aceștia au plecat. Iar Alin Cristea, după ce a stat 2 ore în picioare la poartă, a intrat în clădirea bisericii, unde avea loc… agapă.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Jena anului 2017 – Nominalizări

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s