La 25 de ani (5)

La 25 de ani: o cursă cu obstacole din pespectiva unui participant – Teodor Bulzan, Ioan Szasz, Editura Betania, Oradea, 128 p.

“Școala duminicală a fost și a rămas până azi o pepinieră de creștere de noi învățători și slujitori în multe domenii: închinare, pantomimă, învățători la grupele de copii. La început Sami Mitra, apoi Florian Prodea, Cornel Caba, Ioan Szasz, Timotei Bulzan împreună cu Crina Caba și Carmen Tocuț, iar acum Alexandra Bulzan au fost cei care s-au pus la dispoziția lui Dumnezeu în această slujire importantă a bisericii de coordonare a acestei lucrări. […]

Implicarea socială a bisericii continuă în prezent cu proiecte legate de familiile și copiii din localitățile Cheresig, Tărian și Gepiu, precum și cu proiectul O masă pe zi pentru cei în nevoi, prin care hrănim zilnic peste cincizeci de oameni cu nevoi deosebite. Am început cu șaptezeci – optzeci de persoane. La un moment dat însă, proiectul a intrat în criză de resurse și a fost chiar întrerupt timp de o lună sau două. Faptul că a reînceput se datorează în mare parte tinerilor participanți la serile de tineret, care, la un moment dat, provocai fiind de Tibi Bulzan, au renunțat la vizita la McDonald în seara aceea și au donat banii respectivi pentru proiect. Acest exemplu a propulsat pe o nouă traiectorie, el fiind susținut, de atunci, în totalitate de membrii bisericii.” (p. 44-45)

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s