Un comentariu pe contul Facebook al lui Betuel Vararu – 20 feb 2017

Betuel Vararu: „Creștinii, prin definiție, nu trebuie niciodată să devină prea entuziasmați de politică, datorită motivului că ei cunosc foarte bine că nu există soluție la problema finală a umanității în politică. Așa că oamenii care cred că, în urma rezultatului câștigării unui anumit partid față de altul la o alegere, totul va fi diferit fundamental, fie nu sunt creștini, fie sunt ignoranți.” – Martin Lloyd Jones

Alin Cristea: Crestinii nu se definesc prin ceva in legatura cu politica. Ba nici macar prin ceva in legatura cu terestrialitatea. Crestinii, prin definitie, sint entuziasmati de ceva care transcende terestrialitatea. E clar ca Martin Lloyd Jones lucreaza cu un cliseu. Trebuie sa depasim cliseele. Nu asta a facut Isus – a depasit cliseele?

De asemenea, sa nu uitam ca Biblia nu se ocupa DOAR de solutia la problema finala a umanitatii. Se ocupa si de alte chestiuni aparent terestre. Mai exact, Biblia invata umanoizii cum caracterul lui Dumnezeu poate fi exprimat in TOATE aspectele vietii terestre. Deci si in… politica. Sau, pentru cei carora (nu) le place polemica: Mai ales in politica. De politica depinde administratia – adica invatamintul, sanatatea, justitia si daca pompierii au destui bani.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s