Planul Daniel (4)

planul-daniel

Planul Daniel: o viață mai sănătoasă în 40 zile – Rick Warren și alții, Life Publishers, Oradea, 2015, 310 p.

“Pe lângă renunțarea la siropul de glucoză – fructoză și acizi grași trans, cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru sănătatea ta este să eviți proiectele științifice produse în fabrici, care au la bază molecule nefirești și ciudate, care nu au fost create de Dumnezeu în natură.

Mulți aditivi alimentari cunoscuți sunt cauza senzațiilor de foame și a mâncatului în exces (aici poți să dai vina pe glutamatul monosodic), a durerilor de cap, alergiilor și dezastrului pe care îl provoacă în stomac. Dacă respecți doar câteva reguli simple, te vei proteja pe tine și familia ta de substanțe alimentare false.

Consumă produse care conțin mai puțin de cinci ingrediente. Asigură-te că etichetele au mai puțin de cinci ingrediente, așa cum au toate alimentele autentice precum roșiile, apa și sarea. Atenție la glutamatul monosodic ascuns. Nu numai că provoacă dureri de cap și luciditate alterată, dar este folosit și la experimentele pe animale, pentru a le induce pofta de mâncare în exces, precum și pentru îngrășarea șoarecilor și șobolanilor pentru studiul obezității. Glutamatul monosodic îți provoacă foame și pofte și triplează producția de insulină, ducând la depunerea grăsimilor pe abdomen.” (p. 97-98)

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s