Life – Promoţie pînă în 30 noiembrie 2016

life-25noi2016

http://liferomania.ro

RECOMAND Cultura în schimbare: comunicând adevărul divin lumii contemporane

“Familiarizaţi-vă cu cultura populară. Faceți-vă timp din când în când să aruncați o privire asupra culturii noastre. Ascultați primele trei posturi de radio din comunitatea voastră, urmăriți emisiunile TV cu cel mai mare rating, urmăriți filmele favorite ale lui Siskel și Ebert sau citiți un bestseller. Poate veți dori să cereți cuiva din biserică să vă înregistreze topul primelor 100 de videoclipuri de pe MTV la final de an și să vă faceți timp să le urmăriți.

De ce? Din două motive simple. Primul, mass-media constituie terenul comun al societății noastre. S-ar putea să nu existe o modalitate mai bună pentru a lua pulsul culturii noastre aflată într-o continuă schimbare decât a da drumul la radio sau TV

Al doilea, dacă veți asculta suficient de mult vocea culturii veți găsi că o emisiune TV sau un cântec actual vă oferă citatul sau anecdota potrivită care să vă ajute să aduceți la viață un mesaj. Acele puncte de referință familiare vor stabili în mod inevitabil un punct de legătură între noi și ascultătorii noștri. Cred că exact acest lucru îl făcea Pavel în Fapte 17:28 dintr-un șlagăr numit “Cretica” al trupei rock Epimenides: “În El avem viața, mișcarea și ființa”. Apoi continuă cu un citat luat dintr-un editorial al revistei săptămânale Phenomena: “Suntem din neamul Lui…” (Pavel a citat de fapt din scrieri filozofice și poetice cunoscute audienței sale, dar ați prins ideea.) Când reușim să ne exprimăm ideile în limbajul culturii maselor, oamenii vor ciuli inevitabil urechile.” (p. 254-255)

Vezi 15 citate: Cultura în schimbare

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s