Un comentariu pe contul Facebook al lui Amos Vesa

Amos Vesa: Ce cauta tipul asta la Emanuel??? No, nu mi se pare corect… daca il invitati pe asta, atunci invitati-i si pe reprezentantii LGBT ca nu-i asta mai putin pacatos ca ei.

Darius Berghe: măcar s-o confirmat odată pentru totdeauna că vizita lu Ponta n-o fost o greșeală 😛 (aia de-acu 2 ani)

Amos Vesa: Chiar asa! Daca ar veni chiar Diavolu’ in persoana sa ne sustina cauza il invitam in fata? Nu cred ca Tariceanu are dreptul moral sa vorbeasca despre sustinerea familiei.

Darius Berghe: Eu pot să înțeleg pe de-o parte efortul lui P.Negruț de a apropia oameni influenți de Universitate. El e un diplomat, excelent de altfel. Și deștept. (După mine trebuia să practice psihologie și să activeze eventual în politică/societate altfel decât a făcut-o.) E clar că e un sacrificiu la mijloc în situația de față. Dar nu știu cum a eșuat în a atrage la Universitate oameni influenți care îs mai … acceptabili d.p.d.v. moral decât Ponta/Tăriceanu.

Ovidiu Si Lucia Niculas: Parerea LGBT despre familie o stim deja, asa ca nu ii mai chemam. Am dorit sa o stim si pe al lui Tariceanu si ar trebui sa vedem care e si parerea altora. Ar mai trebui sa chemam pe cativa. A nu face confuzie intre a chema pe cineva sa dea socoteala oarecum de cum ne reprezinta in parlament si a chema pe cineva sa fie omagiat sau sa i se acorde un honoris causa. Vi s-a urcat unora sangele la cap mai repede ca mintea. Iertatim-ma.

Amos Vesa: Si parerea lui Tariceanu o stiam deja, cu mult inainte de-a fi chemat la Emanuel. 🙂

Ovidiu Si Lucia Niculas: Tu o știai. Dar el Tariceanu, și-o știa? :)))

Alin Cristea: Chestiunea nu e daca li s-a urcat unora singele la cap mai repede decit mintea. Chestiunea e daca li s-a urcat pe buna dreptate. Explicatiunile ieftine care se dau in ultimele doua zile nu fac altceva decit sa confirme ca singele nu trebuia sa ramina neurcat.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s