Caius Obeadă şi „pocăiţii lui”

Cică: „Pentru „pocaitii mei” care nu stiu sa faca diferenta intr-o sala Universitara si local bisericesc ar fi bine sa limiteze postari aberante care scot in evidenta spiritul manipulativ sau distortionat a cea ce a luat loc la Universitatea Emanuel. Acuzati ca campania electorala ar fi avut loc in capela, pastorul Paul Negrut face urmatoarea clarificare: „încăperea este Aula Magna a Universităţii şi este folosită atât drept capelă, cât şi ca loc de întruniri şi activităţi artistice.

22 noiembrie 2016 – http://www.facebook.com/caius.obeada

1. Ştie cineva la cine s-a referit Caius Obeadă?

Mă interesează la modul cel mai concret.

2. Va’s’zică e o diferenţă între o sală universtară şi local bisericesc.

În sala universitară Tăriceanu (care a ajuns la partidul cu numărul 3 şi la soţia cu numărul 5) poate cînta la muzicuță (și să vîndă gogoși), că e activitate artistică, pe cînd într-un local bisericesc nu!

Acum 2 doi ani și Ponta a cîntat în sala universitară. La… trombon.

Iar acum cîţiva ani, un actor a recitat o poezie erotică în capelă… Pardon, sala universitară, cu activităţi artistice… Şi au fost aplauze…

(Marius Cruceru: Alin Cristea m-a executat fără milă la scenă deschisă…)

Sala asta universitară are istorie, nu glumă…

Face parte deja din istoria penibilă a emanuelismului negruţian.

3. Clarificările lui Paul Negruț?

Mai bine ne lipsim de ele.

Nu-l întrece nimeni într-ale… neclarificărilor.

Iar fratele său e cunoscut și el pentru neclarificările de-a lungul anilor.

Bunăoară, despre acuzația de plagiat la adresa lui Paul Negruț, Florin Negruț declara:

„Fratele meu a tradus fragmente din respectiva carte pentru a le pune la dispozitia studentilor si pentru a le folosi ca suport pentru cursul pe care îl predã. Nu cred cã a sustinut vreodatã cã le-a scris el. Nu se pricepe sã lucreze prea bine la calculator, astfel cã aparitia numelui sãu pe header-ul (partea de sus a paginii – n.n.) cursului a fost pusã la cale de cineva care i-a vrut rãul, probabil de studentii care au pãrãsit Universitatea „Emanuel” din diferite motive. Este o neglijentã, însã, din partea sa dacã a observat cã îi apare numele pe cursul respectiv si a acceptat sã îl foloseascã asa, si sã îl distribuie în rîndul studentilor.”

În 2010, emanuliștii l-au „clarificat” pe Lucian Ciupe, pînă bătuții în cap din Comunitatea bisericilor baptiste Oradea i-au retras ordinarea. Pe baza minciunii minciunii lui Doru Hnatiuc, a treia persoană din sfînta Treime Clarificatoare.

Iată un comentariu relevant: „Nu va doresc sa ajungeti sa vedeti cum rezolva Paul si Florin Negrut problemele conform Matei 18.15-20. Ce naiva puteti fi. Baietii astia au sters din Biblia lor acest text. Te executa fara sa stea de vorba cu tine. Cum l-au executat zilele acestea pe fostul pastor al Bisericii Providenta Oradea. Unii tocmai plecau, omul nici macar nu era acolo sa aiba posibilitatea sa se apere…si acesti indivizi pe care dvs ii ridicati in slavi …l-au executat matematic…ridicandu-i ordinarea fara ca omul sa fi fost pus sub disciplina bisericii ( asa cum cere statutul).” (Comentariu unbaptist pe blogul lui Petru Lascău)

Caius Obeadă se poziţionează, iarăși, în tabăra unde nu adevărul triumfă.

Caius Obeadă, iarăși, strecoară țînțarul și înghite cămila.

Sta-i-ar în gît!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s