Evanghelicii români din America sînt mari criminali, (ne)rușinații!

Se putea sa nu ma violeze iar pocaitii cretini si aroganti? Le pasa de un cuvint sau doua mai mult decit de MINCIUNA, birfa, rautatea, idiotenia sau lipsa de smerenie care sint in biserici, chiar acum, in timp ce isi fac timp sa ma violeze.

Am scris si mai scriu: Evanghelicii romani din America sint mari criminali. Te ucid cu vorba, distrug reputatia altora, bine ca le-am dat motiv acum…

Se rusineaza, cica, de un cuvint sau doua, dar nu se rusineaza ca si-au scos pula sa ma violeze, ca ma insemneaza ca pe un proscris, si nu numai pe mine, ci pe oricine care nu poarta tinuta reglementara, nu se rusineaza sa munceasca ca niste sclavi, uitind ca nu munca e concept teologic, ci ODIHNA.

Nu se rusineaza sa-si foloseasca dolarii pentru a manipula si a se comporta cu rudele sarace precum cu niste slugi, nu se rusineaza ca au pus politica inaintea Evangheliei, nu se rusineaza ca sint dobitoci, desi ar putea sa ceara intelepciune de sus.

Nu se rusineaza ca au ginduri si actiuni murdare, nu se rusineaza ca l-au gasit pe Alin Cristea de victima pe care sa-l biciuiasca si sa-l violeze.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s