Două evenimente, în aceste zile, care indică decăderea morală a României

Doua evenimente, in aceste zile, care indica decaderea morala a Romaniei:

– Radu Beligan, care a fost 20 de ani membru al Comitetului Central al Partidului Comunist Roman, e inmormintat cu onoruri militare

În 1990, la scurt timp după Revoluţie, un grup de actori ai Teatrului Naţional, în frunte cu Gheorghe Dinică, au mers la Ministerul Culturii şi i-au cerut demisia. Andrei Pleşu, ministrul Culturii de la vremea aceea, l-a destituit pe Beligan: “Era, într-adevăr, greu de acceptat ca cineva care în ianuarie 1989 înca se risipea în linguşeli partinice să rămână în continuare şef”.

http://adevarul.ro/cultura/teatru/biografia-uitata-radu-beligan-nu-sa-l-injur-ceausescu-mi-a-dat-bani-fac-teatrul-national-1_578fa7b45ab6550cb80bb447/index.html

E foarte grav ca opinia publica e gata sa-i treaca cu vedere slujul, in anii cei mai grei ai dictaturii proletare comuniste, in fata lui Ceausescu.

Asa s-a comportat opinia publica, deplorabil, si la moartea lui Vadim Tudor, Sergiu Nicolaescu, Vadim Tudor, alte figuri publice care i-au aburit pe romani.

Viorel Pasca, unul dintre oamenii care schimba Romania, care are grija de 200 de oameni cu mari probleme fizice (si psihice), a primit amenda de 10.000 lei din partea unui stat „ingrat, nereformat și cu funcționari angajați de multe ori pe pile și cu șpagă” (Ioan Popa-Baciu)

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21176077-bihorean-care-ingrijeste-casele-sale-200-oameni-saraci-bolnavi-amendat-inspectia-muncii-10-000-lei-daca-nu-dau-voie-faca.htm

Viorel Pasca a fost nominalizat anul trecut la Premiile Foreign Policy Romania – Oameni si idei care misca tara, la categoria Social.

http://romaniaevanghelica.wordpress.com/2015/03/08/viorel-pasca-unul-dintre-oamenii-care-misca-tara

Ioan Popa-Baciu: „Atunci când îl umiliți pe Viorel ne batjocoriți pe noi toți, sute și mii de oameni de pe toate meleagurile, care suntem si vom rămâne aproape de el.”

https://www.facebook.com/ioanpopabaciu/posts/10205435410839272

(Text scris pe Facebook: http://www.facebook.com/alin.cristea.9)

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s